Puisim nozaga telefonu. Viņš izrādījās ļoti attapīgs, nosūtot īsu īsziņu uz savu numuru, un zaglis tika noķerts

Īpašuma zādzība vienmēr ir nepatīkams atgadījums. Īpaši bēdīgi ir gadījumā, kad  cilvēkam tiek nozagts telefons, kas ir svarīga informācijas krātuve. Pirms sazināšanās ar policiju, izmēģiniet efektīvu metodi, kas palīdzēs aizturēt zagli uz karstām pēdām.

LASI VĒL: Meitene atrada svešu viedtālruni. Tas, ko viņa tajā atrada, viņu šokēja

Pēdējā laikā arvien biežāk tiek fiksēti mobilo telefonu zādzību gadījumi. Patiešām, jo viedtālrunis ļauj uzbrucējiem piekļūt daudziem resursiem, jo ​​cilvēki bieži instalē telefonos mobilo banku lietojumprogrammas un saglabā kontu paroles telefonos. Turklāt telefonā parasti tiek glabāti arī personīgie fotoattēli, kas var kalpot kā lielisks šantāžas rīks. Mūsdienu zagļus neinteresē pati ierīce kā “dzelzs” gabals, bet gan informācija, kas tajā tiek glabāta.

Zagļa noķeršana: Kad mūsu šodienas stāsta varonis pēkšņi atklāja viedtālruņa pazušanu, viņam uzreiz bija dūša papēžos. Tas bija neatgriezenisks zaudējums. Tik daudz svarīgu kontaktu, dokumentu, attēlu, failu. Vienkārši katastrofa! Tomēr pēc brīža, sakopojot savas domas, viņš izdomāja, kā noķert zagli uz karstām pēdām. Lai to izdarītu, uzņēmīgais jaunietis uz savu mobilo tālruni nosūtīja ziņojumu ar šādu tekstu: “Brāli, es nevaru tevi gaidīt, jo man jāsteidzas uz vilcienu. Stacijas skapītī atstāju divdesmit tūkstošus, kurus paliku tev parādā. Skapīša numurs ir F-14, kods 5836.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru