Tēvs pieķēra meitu zogam. Jūsu sirds atmaigs, kad uzzināsiet zagšanas iemeslu…

Kādu reizi tēvs pamanīja, ka ik pa laikam gan no plauktiem, gan ledusskapja pazūd ēdiens. Vīrietis centās noskaidrot, kāds ir meitas zagšanas iemesls. Mazās meitiņas attaisnojums aizkustināja tēvu līdz sirds dziļumiem. Tagad viņš stāsta par savu pieredzi internetā.

“Es jau pāris dienas biju novērojis to, kā mana meita Dženija katru dienu uz skolu devās ar ēdienu pārpildītu somu. Dienas beigās somā paliek tikai grāmatas un burtnīcas, nekas cits.

LASI VĒL: Puisim nozaga telefonu. Viņš izrādījās ļoti attapīgs, nosūtot īsu īsziņu uz savu numuru, un zaglis tika noķerts

Līdzko es pajautāju meitai, kāds ir viņas darbību iemesls, mazās meitenītes acis piepildījās ar asarām. Viņa pastāstīja, ka viņas klasē ir zēns, kas dienā ēdot tikai to, ko skolā viņam dodot. Zēns ienīstot brīvdienas, jo tad viņam neesot ko ēst. Tieši tādēļ Dženija katru dienu cenšas iemest viņam somā kaut ko ēdamu, lai gan viņam, gan viņa mazajam brālītim būtu ko ēst. Meitene parasti cenšas to darīt paslepus, lai nevienam no klasesbiedriem nerastos aizdomas un viņi nesāktu zēnu par to apcelt.

Es biju šokā. Mēs tomēr dzīvojam ļoti bagātā apkaimē. Protams, ka neesmu tik naivs un nedomāju, ka visa pasaule ir paēdusi. Taču biju ārkārtīgi pārsteigts, ka mazais zēns ar savu ģimeni cieta badu.

Šo rakstu veidoju tādēļ, lai gan sev, gan jums kārtējo reizi atgādinātu, ka tas, kas vienam ir visparastākā ikdiena, kādam citam ir “ekstra”. Tas, kas jums var šķist kā nieks, kādam citam var noteikt dzīvību un nāvi.

Ja jums tas interesē, tad es ziņoju skolai par šo zēnu, kurš regulāri cieš badu. Protams, viss notika anonīmi, lai zēns netiktu nekādi apkaunots. Man apsolīja, ka ģimenei tiks sniegts atablsts, lai tiktu galā ar grūtajiem laikiem.

Lai vai kā, es atkal nopirku pārslas un zupu, kuras ieliku atpakaļ plauktā, no kura zaga mana meita. Jau pēc neilga laika tie bija pazuduši.”

Bērni tiešām var lepoties ar savu meitiņu, jo viņa jau tik agrā vecumā jūt līdzi un rūpējas par citiem cilvēkiem sev apkārt. Viņa pierādīja, ka var būt drosmīga un spēj just līdzi citu cilvēku bēdai.

LASI VĒL: Viņa ieraudzīja zagli, kurš nozaga viņas maku, nolika viņu izvēles priekšā, kurš lika viņam apraudāties

Pastāstiet par šo meitenīti arī jūs saviem draugiem, lai pēc iespējas vairāk cilvēki uzzina par meitenītes drosmīgo rīcību!

 Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru