Kuņģa dedzināšana – 5 produkti, kas palīdzēs ātri no tās atbrīvoties

Kuņģa dedzināšana: Zaļās pākšu pupiņas

Visiem dārzeņiem nemaz nav zems skābes līmenis, tādēļ gadījumā, ja jums ir problēmas ar biežu kuņģa dedzināšanu, iesakām pievērst uzmanību pākšaugiem, kas var palīdzēt.

Zaļās pākšu pupiņas – lielisks magnija avots. Magnijs ir minerālviela, kas spēj nomierināt jebkādas problēmas ar kuņģi.

LASI VĒL: Lūk, kas notiks ar jūsu organismu 7 dienu laikā, ja lietosiet ķiplokus ar medu! Žēl gan, ka es to uzzināju tikai nesen

Apcepiet pākšu pupiņas olīveļļā, kopā ar nelielu daudzumu citronu sulas, lai iegūtu lielisku garšu un palīgu cīņā pret dedzināšanu.

Jums nepatīk zaļās pupiņas? Sparģeļi un selerija var tik pat labi ietekmēt gremošanas sistēmu, kā to dara zaļās pupiņas.

Brūnie rīsi

Brūnie rīsi ir lielisks šķiedrvielu avots. Pasniedziet tos kopā ar sautētu vistu vai lasi. Tikai atcerieties, ka rīsus nevajag cept vai arī ēst kopā ar kaut ko ceptu, jo pretējā gadījumā iespējams izjust dedzinošas sāpes vēderā.

Ja jums ir apnikuši parastie rīsi, varat pagatavot arī farro. Padariet savu ēdienkarti daudzveidīgāku un izbaudiet pārtikas sniegtās priekšrocības.

Banāni

Banāni ir sārmains produkts, kas neitralizē skābi, aizsargājot no tās jūsu kuņģi.

Banāni ir bagāti ar kāliju, kas arī ir sārmaina minerālviela.

Pagatavojiet smūtijus, kurus jūsu organismam būs vēl vieglāk sagremot. Jums negaršo banāni? Varat ēst melones, jo arī tās spēj palīdzēt novērst skābes refluksu.

Fenhelis

Fenheļa tēja, eļļa vai šī auga sēklas ir ļoti veselīgi pretiekaisuma līdzekļi, kas labvēlīgi ietekmē gremošanas trakta darbību.

Fenhelī esošie savienojumi palīdz nomierināt kuņģi, turklāt tajā ir ļoti daudz šķiedrvielu, kas nosaka veselīgu gremošanas trakta darbību.

LASI VĒL: Jūs zinājāt, ka daudzās pasaules slimnīcās pacientu ēdienkartē ir želeja? Tagad ēdīšu šo ēdienu biežāk!

Pievienojiet fenheli salātiem vai karstajiem ēdieniem un izbaudiet patīkamo aromātu!

Dalieties arī ar saviem draugiem!

 

Arī interesanti: Kuņģa dedzināšana un tautas līdzekļi: kā no tās atbrīvoties bez medikamentu palīdzības! SPIED ŠEIt, lai lasītu! 

 

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru