Lūk, kas notiks ar jūsu organismu 7 dienu laikā, ja lietosiet ķiplokus ar medu! Žēl gan, ka es to uzzināju tikai nesen

Ķiploks ir viena no populārākajām dabiskajām sastāvdaļām, un tā ir neatņemama sastāvdaļa lielākajā daļā pasaules virtuvēs. Neskatoties uz savu unikālo garšu, ķiploki ir neticami efektīvi dažādu slimību ārstēšanā, īpaši, ja tos lieto pārtikā svaigā veidā.

Tiek uzskatīts, ka ķiploki ir efektīvi profilaksei un ārstēšanai praktiski visām slimībām. Tas novērš aterosklerozi, sirds lēkmes, sirds išēmisko slimību, kā arī samazina holesterīna līmeni un arteriālo spiedienu.

Viņš ārstē arī nelielas slimības, piemēram, kukaiņu kodumus, saaukstēšanos, gripu, drudzi, sēnīšu infekcijas un ceļotāju caureju. Ķiploki efektīvi kontrolē diabēta simptomus, prostatas palielināšanos un osteoartrītu. Turklāt viņa spēja novērst toksīnus un stiprināt imunitāti ir viena no svarīgākajām viņa īpašumiem.

Kopā ar ingveru un sīpoliem, ķiploki attīra organismu pat pēc ķīmijterapijas.

Lai sasniegtu labākos rezultātus, izmantojiet ķiplokus svaigā veidā, jo siltums decentralizē alicīnu, tā aktīvo sastāvdaļu. Jums ir vienkārši jāsasmalcina ķiploka daiviņu, jāatstāj to uz 15 minūtēm un jāpievieno ēdienam.

Turklāt pilnīgs kuņģis nevar uzsūkt visas barības vielas, tāpēc labāk lietot to tukšā dūšā, pirms kaut ko iedzert vai apēst.

Lai stiprinātu imunitāti un veselību, jums regulāri jālieto medus un ķiploku maisījumu.

 

Medus un ķiploki. Recepte

Paņemiet 2-3 ķiploka daiviņas, smalki tās sagriežat un pievienojat ēdamkarotei medus.

Lietojat to katru dienu, un jūs redzēsiet rezultātus tuvākajā laikā.

Turklāt nākamā recepte pret gripu var efektīvi paaugstināt imunitāti, novērst un nomierināt sāpes kaklā un novērst gripas un saaukstēšanās simptomus. Tas ir ļoti spēcīgs dabas līdzeklis. Lūk, kā to pagatavot:

Recepte

Sastāvdaļas:

  • 5 ķiploku daiviņas, rupji sagriezt;
  • 1 ēd, kar. ingvera, sagriezta;
  • nefiltrēts ābolu etiķis;
  • 1 citrons, sulīgs;
  • 2 sarkani pipari, rupji sagriezti;

Sagatavošana:

Ja jums ir jutīga āda, lai pagatavotu šo tonizējošo līdzekli, vajadzētu izmantot cimdus, jo produktu naturālās eļļas, receptes sastāvdaļās var izraisīt apdegumus vai alerģiju.

Tad jums ir jāņem 350 –500 ml tilpuma burku un jāsaliek sagrieztais sīpols vienā slānī, tad sasmalcināts ķiploks otrā, pēc tam asais pipars, ar visām sēklām. Tad pievienojiet ingveru, ielejiet citronu sulu un organisko ābolu etiķi beigās.

Burku hermētiski aiztaisiet. Glabājat tumšā, vēsā vietā.. Lietojiet līdzekli regulāri, lai novērstu slimības un to simptomus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru