Vienīgais produkts, kas vienlaicīgi iznīcina vīrusus, sēnītes un baktērijas

Kā lietot propolisa tinktūru?

1.Ja ir faringīts vai tonsilīts, nepieciešams ar tinktūras un fizioloģiskā šķīduma (attiecībā 1:10) palīdzību izskalot kaklu.

2. Ar šādu pašu koncentrāciju nepieciešams pagatavot maisījumu arī tad, ja ir jebkādas stomatoloģiskas problēmas.

3. Ja ir sinusīts, tad ar iepriekš norādīto šķidrumu (ņemot vērā tās pašas attiecības) piliniet šo maisījumu degunā.

4. Ja gadījumā piemeklējis otīts, iepriekš minētajā preparātā pamērcējiet vates gabaliņu un ielieciet to ausīs. Ja procedūru veiksiet bērnam, tad maisījumu nepieciešams sajaukt ar karstu ūdeni attiecībā 1:1. Pieaugušie tik pat labi var pilināt katrā ausī pa diviem pilieniem 5% koncentrētas tinktūras tik ilgi, līdz pilnībā izveseļosies.

5. Propolisa tinktūras inhalācija (viens piliens tinktūras izšķīdināts 5 ml fizioloģiskā šķīduma) tiek veikta tad, ja ir jebkādas elpošanas ceļu saslimšanas. Pagatavoto maisījumu nepieciešams ieliet inhalatorā.

6. Kā vispārēju nostiprinošu līdzekli: 15 – 20 pilienus tinktūras izšķīdiniet karotītē piena vai ūdens, un dzert 30 minūtes pirms ēšanas.

7. Lai ārstētu jebkādas problēmas ar kuņģi, nepieciešams sajaukt 15 – 20 pilienus tinktūras ar 100 ml silta ūdens, šo maisījumu izdzerot 30 minūtes pirms ēšanas.

8. Ja ir jebkādi ādas bojājumi, brūces, herpes vīruss, sēnīšu infekcijas vai blaugznas, to iespējams ārstēt ar neatšķaidītu maisījumu, no kura pagatavoti apsēji, losjoni vai eļļas.

4

Lai arī propoliss ir ļoti veselīgs un tiešām spēj palīdzēt ārstēties, jebkādu nopietnu veselības problēmu gadījumā aicinām no sākuma gan vērsties pēc palīdzības pie ārsta.

LASI VĒL: Aspirīna medus pret sāpēm ceļgalos

5

Propolisu nedrīkst lietot tie, kam ir alerģijas pret bišu radītajiem produktiem. Līdzekli, kas pagatavots uz spirta bāzes, kategoriski aizliegts lietot bērniem, grūtniecēm vai autovadītājiem (drīkst lietot tikai ārišķīgi). Tā kā pastāv augsts risks, ka pret šo preparātu var rasties alerģija, bērniem līdz trīs gadu vecumam vispār nerekomendējam to lietot.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru