Šis izglāba dzīvību – viņš izārstēja vēzi ceturtajā stadijā! Būt VESELAM ir viegli – vajag tikai gribēt!

danny-mc-donald

Kā vīrietis izārstēja vēzi?

“Es pārtraucu lietot jebkādus medikamentus, un kopš tā brīža, līdz pat šai baltai dieniņai, es tā arī neesmu lietojis nekādas tabletes. Jau pēc mēneša sāpes bija pārgājušas un es zināju, ka lēnām sāku izveseļoties. Man ārstēšanās ar kviešu asniem ļoti noderēja. Es pieņēmu pareizo lēmumu, kad atteicos no ķīmijas terapijas un apstarošanām,” tā mums teica Denijs.

Sākumā vīrietis lietoja 28 ml kviešu asnu sulas dienā. Denijs veiksmīgi uzveica vēzi, pierādot kviešu asnu patiesās reģeneratīvās spējas.

Tie ir jauno kviešu asni, kuri tika nogriezti, kad tie bija sasnieguši 15 – 20 cm garumu, tādā veidā panākot optimālu asnu iedarbību, tiem esot īstajā plaukumā.

LASI VĒL: Esmu onkologs. Lūk ko es darītu, ja man tiktu uzstādīta diagnoze – “vēzis.”

Ja kvieši tiek audzēti pareizos apstākļos, asnos ir apmēram no 82 līdz 92 dažādām minerālvielām, kas atrodamas augsnē. Tiek uzskatīts, ka vienā tējkarotē kviešu asnu (vidēji 3 grami) ir aptuveni tik pat daudz minerālvielu, cik 450 gramos bioloģisko augļu un dārzeņu.

Ārstēšanu uzsāk ar 3 gramiem maltu kviešu asnu dienā, pakāpeniski palielinot daudzumu līdz 6 gramiem diennaktī.

Kad kviešu asni tiek novākti, tos nepieciešams izkaltēt un pēcāk sasmalcināt līdz pulvera konsistencei. Lietot nepieciešams, pulveri atšķaidot siltā ūdenī. Nekādā gadījumā kviešu asnu pulveri nedrīkst apliet ar karstu ūdeni, jo tādā veidā riskēsiet pazaudēt daļu noderīgo minerālvielu.

%d1%81%d0%be%d0%ba-%d0%b8%d0%b7-%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d1%8b

Tikpat iedarbīga ir arī svaigi spiesta jauno kviešu asnu sula.

Nesenie pētījumi ir pierādījuši, ka svaigi spiesta kviešu asnu sula ir ļoti labs organismam nepieciešamo minerālvielu avots.

Tā sastāvā ir olbaltumvielas, ogļhidrāti, fosfors, kālijs, magnijs, kalcijs, dzelzs, vanādijs u.c. vielas. Turklāt, tajā lielos daudzumos sastopami teju visi vitamīni.

LASI VĒL: Vēzis – tas ir pavērsiena brīdis cilvēka dzīvē, kad ir jāizdara izvēle: mirt, vai mainīties

Piemēram, C vitamīns tajos ir septiņas reizes vairāk nekā apelsīnos, piecas reizes vairāk dzelzs nekā spinātos, desmit reizes vairāk kalcija un olbaltumvielu nekā pienā. Turklāt, kviešu asnu sulā ir ļoti daudz fermentu, aminoskābju un jau minēto olbaltumvielu. Taču tas nav pats svarīgākais, jo kviešu asnu sastāvā ir ļoti vērtīga viela – hlorofils.

Noteikti dalieties ar saviem draugiem! Esiet veseli un saudzējiet sevi!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis (DaD)</cite>

    Nu ko ,vajag tikai šo brīnumaino recepti nodot mūsu veselības aizsardzības ministrijai un onkoloģisko klīniku un centrus slēgt! Neuzķerieties uz šī āķa un turpiniet ārstēties ar visam iespējamām metodēm,var arī ar miežu ,kviešu un rudzu asnu ēšanu un dzeršanu! Kā saka, viens Denijs teica,tātad tā arī ir,bet te vesela zinātnieku kahorta meklē atrisinājumus, un galvenais ir apsolīts miljards dolaru prēmija un Nobela prēmija tāda pretvēža brīnumlīdzekļa atklājējam!

  • <cite class="fn">Botanic</cite>

    Hlorofils ir zaļais pigments, kas atrodams gandrīz visos augos, aļģēs un cianobaktērijās. Hlorofils piedalās fotosintēzes procesā. Tas veidojas tikai tad, kad augiem ir pieejama gaisma.

  • <cite class="fn">Kārlis</cite>

    Jābūt ārkārtīgi neizglītotam, lai domātu, ka kaut kādi asni palīdzēs cīņā ar vēzi.

    • <cite class="fn">ingrida</cite>

      Kas pēc tavām domām ir cilveks-mašīna vai robots, no tās pašas dabas mēs vien nākam un ar dabu mums vien jāārstejas.Tikai vajag protams ar apdomu. Tikai ne jau ar to ķīmiju kas atrodama mūsu lielveikalos un aptiekās. Tas viss domats lai mēs slimotu vel vairak, tad arī tur naudiņu vairak atstasim…

  • <cite class="fn">densi</cite>

    lieliski šim pasākumam der arī mūsu vārpata un skujkoku jaunie dzinumi.

Pievienot komentāru