Šis izglāba dzīvību – viņš izārstēja vēzi ceturtajā stadijā! Būt VESELAM ir viegli – vajag tikai gribēt!

bugday-cimi-suyu

Denijs Makdonalds, kas dzīvo Īrijā, kādu dienu saņēma ļoti nepatīkamu vēsti no sava ārsta. Vīrietim atklāja vēzi vēlīnā stadijā, un viņam paziņoja, ka dzīvot atlicis labākajā gadījumā vien trīs mēnešus.

Viņš ignorēja ārstu sacīto, atteicās no ķīmijas terapijām un nolēma visu risināt dabīgā ceļā ar dabīgām metodēm.

Ir pagājuši jau četri gadi un Denijs jūtas lieliski – tas viss tikai tādēļ, ka viņš katru dienu dzēra šo dziedniecisko dzērienu.

LASI VĒL: Kas ir sarkoma? Bīstams audzējs, kuram praktiski nav simptomu

Būt veselam nav grūti – atliek vien to patiešām vēlēties!

Atšķirībā no daudziem citiem cilvēkiem, Denijs nolēma izpētīt un pārbaudīt arī citas ārstēšanas metodes. Vēlāk viņš paziņoja saviem ārstiem, ka piekops ārstēšanos mājās, izmantojot kviešu asnus un to sulu.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā viņš uzveica vēzi

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis (DaD)</cite>

    Nu ko ,vajag tikai šo brīnumaino recepti nodot mūsu veselības aizsardzības ministrijai un onkoloģisko klīniku un centrus slēgt! Neuzķerieties uz šī āķa un turpiniet ārstēties ar visam iespējamām metodēm,var arī ar miežu ,kviešu un rudzu asnu ēšanu un dzeršanu! Kā saka, viens Denijs teica,tātad tā arī ir,bet te vesela zinātnieku kahorta meklē atrisinājumus, un galvenais ir apsolīts miljards dolaru prēmija un Nobela prēmija tāda pretvēža brīnumlīdzekļa atklājējam!

  • <cite class="fn">Botanic</cite>

    Hlorofils ir zaļais pigments, kas atrodams gandrīz visos augos, aļģēs un cianobaktērijās. Hlorofils piedalās fotosintēzes procesā. Tas veidojas tikai tad, kad augiem ir pieejama gaisma.

  • <cite class="fn">Kārlis</cite>

    Jābūt ārkārtīgi neizglītotam, lai domātu, ka kaut kādi asni palīdzēs cīņā ar vēzi.

    • <cite class="fn">ingrida</cite>

      Kas pēc tavām domām ir cilveks-mašīna vai robots, no tās pašas dabas mēs vien nākam un ar dabu mums vien jāārstejas.Tikai vajag protams ar apdomu. Tikai ne jau ar to ķīmiju kas atrodama mūsu lielveikalos un aptiekās. Tas viss domats lai mēs slimotu vel vairak, tad arī tur naudiņu vairak atstasim…

  • <cite class="fn">densi</cite>

    lieliski šim pasākumam der arī mūsu vārpata un skujkoku jaunie dzinumi.

Pievienot komentāru