Šie 5 produkti veicina miomas augšanu! 7 dzemdes miomu simptomi un 8 padomi, kas palīdzēs tās mazināt!

Brīdinājuma simptomi par to, ka jums varētu būt mioma

Problēmas ar urīnpūsli: Fibrozie audzēji, kas attīstās tuvu urīnpūslim, visdrīzāk spiedīs uz to, izraisot spiedienuun biežākas tualetes apmeklēšanas reizes.

Rektālais asinsspiediens: fibromas, kas attīstās dzemdes aizmugurējā daļā, var spiest uz taisno zarnu un izraisīt nekomfortablas sajūtas, kā arī paaugstina hemoroīdu rašanās risku.

Sāpes muguras lejasdaļā: fibromas, kas aug ārējā dzemdes daļā, var izdarīt spiedienu uz muguras smadzeņu nervu un izraisīt sāpes mugurā.

Ilgas un smagas menstruācijas: pārlieku liela asiņošana ar asins sabiezējumiem un krampjiem vēdera lejasdaļā ir viens no izplatītākajiem dzemdes miomas simptomiem.

Vēdera uzpūšanās: ilgas un smagas menstruācijas izraisa vēdera lejasdaļas uzpūšanos un var izraisīt vēdera palielināšanos.

Kā novērst un mazināt dzemdes fibromas

Enerģiski vingrinājumi: regulāri vingrojumi savienojumā ar pareizu produktu lietošanu palīdz regulēt ovulāciju un rezultātā samazināt miomas.

Kontrolēt stresu: stress liedz organismam iegūt nepieciešamās barības vielas, novājina virsnieru dziedzerus un izraisa hormonālus traucējumus.

Ēdiet olbaltumvielas: pākšaugi, avokado, pupiņas un olas ir lielisks piemērs ar olbaltumvielām bagātiem produktiem, kas palīdz samazināt jūsu miomas apmērus un pasargāt no dzemdes kakla un krūts vēža.

Barība aknu uzturēšanai: uzlabojiet aknu darbību, lietojot pārtikā tādus produktus kā pienenes, greifrūts, bietes un dadzis.

Dzērieni: izvairieties no kafijas un kofeīnu saturošiem dzērieniem, kas atūdeņo un novērš tādu minerālu uzsūkšanos kā dzelzs. Rezultātā tie palielina anēmijas rašanās risku un tālākus sarežģījumus.

Ūdens: nedzeriet krāna ūdeni, jo tas satur kaitīgus savienojumus, piemēram, smagos metālus, hloru un fluorīdu.

Augļi un dārzeņi: regulāra augļu un dārzeņu lietošana kopā ar zaļajām sulām palīdz ātrāk mazināt miomas.

Noderīgās zālītes: dažas zālītes palīdz mazināt miomas: pieneņu sakne, nātres, kurkuma.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru