Šie 5 produkti veicina miomas augšanu! 7 dzemdes miomu simptomi un 8 padomi, kas palīdzēs tās mazināt!

Dzemdes mioma tiek uzskatīta par labdabīgu audzēju, kas attīstās dzemdē. Neskatoties uz to, ka tie sastāv no tām pašām muskuļu šķiedrām, kā arī dzemdes sieniņas tās ir blīvākas, salīdzinājumā ar normālu dzemdes sieniņu. Lielākajā daļā gadījumu tās ir apaļas.

Dzemdes miomas tiek apzīmētas, atkarībā no to atrašanās vietas dzemdē. Piemēram, submukozālās atrodas dzemdes iekšpusē aiz dzemdes.  Ir arī mioma, kas atrodas ārpus dzemdes.

Lai gan labdabīgas, bet fibromas parasti izraisa dažādas problēmas, sākot no sāpīga dzimumakta un PMS krampjiem līdz pat smagām menstruālajām asiņošanām. Ķirurģiskas procedūras parasti tiek izmantotas, lai tās izņemtu, bet tās bieži atgriežas.

Produkti, kas izraisa dzemdes miomas

Lūk, daži no produktiem, kas spēj izraisīt audzēju veidošanos:

  1. Sojas produkti

Sojas produktu lietošana samērīgos daudzumos var būt noderīga, bet pārāk liela to lietošana var izraisīt miomas un podagras veidošanos. Sojas produkti, izņemot fermentēto soju, ir bagāti ar fitoestrogēniem, kas kaitē sievietes veselībai.

  1. Apstrādāti produkti

Apstrādāti produkti satur krāsvielas, konservantus, aromatizētājus un citas pārtikas piedevas, kuras visas ir toksiskas aknām, un, kā zināms, kaitē vispārējam veselības stāvoklim, it īpaši bērniem un sievietēm.

  1. Herbicīdi un pesticīdi

Herbicīdu un pesticīdu atliekas, kas izmantotas pārtikas kultūrā, ietekmē hormonus un veicina dažādus hormonālos traucējumus.

  1. Pretapaugļošanās tabletes

Pretapaugļošanās tabletes veicina miomu veidošanos.

  1. Sojas piens

Ir zināms, ka sojas piens izraisa estrogēna dominēšanu, kas izraisa tādus simptomus kā krūts miomu, neauglību, asins sabiezējumus menstruāciju laikā, problēmas ar vairogdziedzeri, ķermeņa svara palielināšanās un neregulārus menstruālos ciklus.

”kir nākošo lapu un uzzini miomas brīdinājuma simptomus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru