Jūsu galvenais ienaidnieks pēc Zodiaka zīmes

Astrologi, kas strādā ar Zodiaka zīmju saderību, izvirzījuši katrai zodiaka zīmei visļaunāko ienaidnieku. Emocionāli pretpoli vai pilnīgi pretstati viens otram nevar sadzīvot, un katru reizi vēlas ar kaut ko ieriebt.

Mūs visur apkārt ir skaudīgi, ļauni, augstprātīgi cilvēki. Tie visi ir mums visapkārt. Reizēm tie ir vienkārši paziņas, bet reizēm – kolēģi, draugi un pat radinieki. Vai jūs esat kādreiz domājuši par to, kura Zodiaka zīme jums ir visļaunākais ienaidnieks? Astrologi ir atraduši likumsakarību, pēc kuras uzreiz ir skaidrs, no kā ir jāturas pa gabalu un pēc iespējas neuzsākt sarunu.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji vienkārši ienīst garlaicīgus cilvēkus. Auns pēc horoskopa ir enerģijas un dzīvesprieka pilns. Šī Zodiaka zīme nevar normāli sazināties ar nošļukušiem, pasīviem un slinkiem cilvēkiem. Tāpēc Auni pastāvīgi strīdas ar Dvīņiem. Viņu naidīgums ir balstīts uz Dvīņu tieksmes būt depresīviem.

Vērsis

Vērši ir ļoti nopietnas, bezkompromisa un atbildīgas personības, kuras par pārsteigumu nevar ciest viņiem līdzīgus cilvēkus. Vēršiem cilvēkos patīk atsaucība, draudzīgums un spēja atbalstīt. Tāda Zodiaka zīme ciest nevar Mežāžus. Tas viss tāpēc, ka viņiem pirmajā vietā ir nauda, bet alkatība un skaudība aizēno viņiem acis, liekot iet pāri līķiem.

Dvīņi

Dvīņi ir dzīvespriecīgi, nemierīgi un nervozi cilvēki, tāpēc viegli var ieslīgt depresīvā stāvoklī. Šīs zīmes pārstāvji cenšas izvairīties no nošļukušiem cilvēkiem. Tipiskiem Dvīņiem ļoti grūti ir sadzīvot ar garlaicīgajām un dažreiz pat drūmajām Zivīm.

Vēzis

Vēži ir pārmērīgi nesatricināmi un reizēm atdalīti cilvēki. Viņiem pie sirds ir klusa laika pavadīšana un monotons dzīvesritms. Viņi nekur nesteidzas. Viņiem ienaidnieks numur viens ir Skorpioni. Nemierīgi, dzīvigi, pilni ar drāmu. Vēžiem nepatīk pārāk aktīvas personības.

Lauva

Lauvas ir pilnas ar pārliecību par sevi. Viņas ir brīvi domājoši, drosmīgi un drošsirdīgi cilvēki un necieš tādus cilvēkus, kā viņi paši. Viņu galvenais ienaidnieks ir Jaunava, tikpat pašpārliecināta un augstprātīga. Bet Lauva uzskata, ka ir tikai viens karalis, un tas ir – viņš pats.

Jaunava

Jaunavām visam vienmēr ir jābūt savās vietās. Tas attiecas uz visu. Visvairāk viņas baidās no haosa – gan lietās, gan arī domās. Šī Zodiaka zīme cenšas izvairīties no jebkuras nekārtības, lai nenonāktu uz nervu sabrukuma, depresijas vai vispār garīgo traucējumu robežas. Tāpēc Jaunava visvairāk ienīst Ūdensvīrus, kuri visur rada nekārtību un jucekli.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru