Esmu onkologs. Lūk ko es darītu, ja man tiktu uzstādīta diagnoze – “vēzis.”

Es izslēgtu no savas ēdienkartes visus produktus, kas man neder.

Kas tie ir par produktiem? Katram tie ir citādi. Plašā pētījumā, kas publicēts Amerikas Medicīnas  asociācijas žurnālā, tika atklāts, ka apmēram 35% amerikāņu izjūt paaugstinātu jūtīgumu pret glutēnu. Ja šie cilvēki katru dienu ēdīs maizi, tad agri vai vēlu nomirs no vēža vai sirdskaites.

Populārs pārtikas alergēns ir arī piena produkti. Pie tam tie var izraisīt insulīna rezistenci.  Ja šie cilvēki regulāri dzer pienu, bet slikto pašsajūtu noraksta uz stresu vai nogurumu pēc darba, agri vai vēlu viņu iekaisušais zarnu trakts kļūs par iemeslu ļoti nopietnām veselības problēmām.

Ieklausieties sevī. Ja, pēc kāda ēdiena, kas jums garšo, bet neder, jūs slikti jūtieties, atsakieties no tā!

Es uztrauktos par iekaisumiem savā organismā.

Iekaisums – ceļš, kas ved pie nopietnām hroniskām slimībām, ieskaitot vēzi. Parasti tie sākas tad, kad ir insulīna rezistence, autoimūnās saslimšanas vai alerģija.

Ja jūs jūtieties noguris un novājināts, lietojiet produktus, kas bagāti ar Omega – 3. labākie no avotiem: sarkanā zivs un linsēklas. Tie palīdzēs jūsu organismam tiki galā ar iekaisumu.

Es parūpētos par savu zarnu trakta veselību.

Šeit nav runa tikai par risku saslimt ar resnās zarnas vēzi. Mūsdienās daudzi zinātnieki aktīvi izvirza hipotēzi, ka vēža iemesls var būt resnās zarnas mikroflora. Citiem vārdiem sakot, iemesls var slēpties baktērijās, kas dzīvo zarnās.

Ko darīt? Lietot pēc iespējas vairāk probiotiķus un prebiotiķus: tas ir kefīrs un jogurts. Tāpat jums vajadzīgi arī fitonutrienti ( meža ogas), kurkumīns (kurkuma) un resveratrols ( tā daudz ir vīnā un vīnogās). Tas palēlina  iekaisumu zarnu traktā.

LASI VĒL: 5 bērnu tēvs devās pie ārsta iesnu dēļ. Bet ārsts atrada kaut ko briesmīgu. Novērtējiet katru dzīves mirkli!

Es izvairītos no toksīniem.

Vidējais jaundzimušais piedzimst ar 287 ķīmiskām vielām, kas atrodas viņa nabas saitē. Dažas no tām ir neirotoksiskas. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka neviens no mums pilnībā nevar izbēgt no toksīnu ietekmes.

Taču to var mazināt! Pirmkārt, jāizvairās no pesticīdiem, ftalātiem, bisfenola A, smagajiem metāliem (svins, darva), antiperēna.

Kā lai to izdara? Nepērciet dzērienus plastmasas pudelēs. Neēdiet sarežģītus pusfabrikātus. Izvairieties no pastaigām lielu pilsētu centros: svins, kas nonācis atmosfērā no korķos stāvošajām automašīnām, ir ļoti bīstams, ja tā koncentrācija pārsniedz normu.

Un atcerieties – vēzis – tas nav spriedums. Ja pielikt pietiekoši pūles, slimību bieži izdodas uzveikt. Jūsu uzdevums – paļauties ne tikai uz ārstiem, bet arī pašiem uz sevi! Dariet visu iespējamo, lai palielinātu savas izredzes!

Lūdzu, padalieties ar šo svarīgo informāciju ar draugiem! Varbūt tā kādam glābs dzīvību.

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru