10 dievīgas sviestmaizes bez maizes. Var ēst un tievēt vienlaicīgi!

Īsts atradums.

Mēs visi zinām, ka bez olbaltumvielām iztikt nevaram. Tās mūs nodrošina ar enerģiju un ir visur.

Taču, ja jūs gribiet notievēt, tad laikam cenšaties tās lietot mazāk.  Bet kāds ir mūsu galvenais olbaltumvielu avots? Pareizi, maize!

Maize – tas nav tikai garšīgi. Bez maizes nevaram iedomāties daudzas ātrās uzkodas, sviestmaizes, sendvičus, hamburgerus…. Vai tiešām nāksies no tā visa atteikties?

Nekrītiet panikā! Tūlīt mēs jums pastāstīsim, kā pagatavot garšīgas sviestmaizes bez maizes un citiem miltu izstrādājumiem! Pamēģiniet – nenožēlosiet!

  1. Sendvičs no sarkanajiem pipariem.

Šajā sendvičā maizes vietā izmantojami bulgāru pipari. Pildījumā: tītara gaļa, jūras kāposti un avokado.

Ja jums negaršo maize, bet nekādi nevariet iztikt bez rolliem, pamēģiniet maizes vietā izmantot jauno kāpostu lapas. Šeit nofotografēti rolli ar dārzeņu “varavīksnes” pildījumu: sarkanās bietes, paprika ( sarkans), burkāni ( oranžs), dzeltenie burkāni ( dzeltens), avokado un kabači ( zaļš), sarkanie kāposti ( zils, violets). Tāpat pievienots arī melno rīsu un kvinojas maisījums.

  1. Cepts lasis salātos.

Lielisks veids kā izmantot uz grila ceptas zivs pārpalikumus. Ietiniet to salātu lapās – un jums sanāk lieliskas diētiskās tartas.

  1. Cepts baklažānu sendvičs.

sagrieziet baklažānu gareniski un divus gabaliņus lieciet maizes vietā uz grila. Uz viena gabaliņa lieciet sagrieztus tomātus, sieru, baziliku, sēnes un avokado. Kad izkusis siers, uzlejiet nedaudz balzāmetiķi un lieciet virsū otru pusīti! ( To visu var pagatavot arī mikroviļņu krāsnī vai uz pannas.)

  1. Gurķu sendviči.

Pārgrieziet gurķi gareniski un izņemiet ar karoti vidu, lai sanāk iedobums. Pildījums – dažāds, tāds, kas jums labāk garšo! Attēlā redzamais sendvičs pildīts ar Filadelfijas sieru un tītara gaļu.

Šķir nākošo lapu un uzzini vēl daudzas gardas receptes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru