Lūk pēc kādiem kritērijiem bandīti izvēlas izvarošanas upurus!

Nekad neiedomātos….

Kādā cietumā Izvarotāju grupu intervēja par to , pēc kādiem kritērijiem viņi izvēlas savu potenciālo upuri.

Lūk daži fakti, kas mūs šokēja:

  1. Pirmais, uz ko vērš uzmanību izvarotājs – frizūra. Viņi mīl sekot sievietei ar zirgasti, astīti, bizi vai jebkuru citu frizūru, aiz kuras viegli var saķert. Izņēmums nav arī sievietes ar gariem matiem. Taču zēngalviņas īpašnieces medī reti.
  2. Otrais, uz ko skatās izvarotājs ir apģērbs. Viņš ies aiz sievietes, kurai viegli noraut drēbes. Daudzi izvarotāji nēsā sev līdzi šķēres.
  3. Tāpat viņi izseko sievietes, kuras runā pa mobilo telefonu, rokas savā somiņā vai kā citādi ir aizņemtas, jo viņas ir vieglāk pārsteigt nesagatavotas un saķert.
  4. Visbiežāk sievietes nolaupa lielveikalu un ofisu stāvvietās un sabiedriskajās tualetēs.
  5. Parasti izvarotāji cenšas saķert sievieti un ātri aizvilkt uz vietu, kur neviens nenoķers.
  6. Ja jūs kaut vai kaut kā centīsieties cīnīties un aizstāvēties, viņi būs vīlušies, jo ātri sapratīs, ka jūs variet pievērst nevēlamu uzmanību un savaldīšanai aizies daudz laika. Taču vairākums meiteņu to nedara, jo baidās un cer uz žēlastību.
  7. Šie noziedznieki atklāja, ka neuzbruks sievietei ar lietussargu vai kādu citu priekšmetu ar kuru var aizsargāties drošā attālumā, nepielaižot izvarotāju tuvu.

Atslēgas pie šiem priekšmetiem neskaitās, jo jums jābūt uzbrucējam ļoti tuvu, lai izmantotu tās kā ieroci. Jūsu galvenais mērķis – likt viņiem saprast, ka jūs neesiet nedz viņu laika, nedz pūļu vērtas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru