Burvju punkta masāža, kas atbrīvos jūs no daudzām slimībām!

Piemēram, “Svētā Bjaņ Cjue parādības kanonā…” no 1329. gada tiek runāts, ka punkts Czu-san-li “…ārstē vīriešu un sieviešu slimības, piecu czan-orgānu pārmērīgu darbošanos, septiņas dzimumorgānu slimības, liesas un kuņģa slimības, visas slimības, kas saistītas ar Ci, visas slimības, kas saistītas ar sablīvēšanos, visas slimības, kas saistītas ar parazītiem, visas acu slimības, kakla iekaisumu, saaukstēšanos, visu veidu sāpes”.

Patiesi iespaidīgs nosoloģisko formu saraksts. Tas arī saprotams, jo šī punkta galvenās funkcijas ir dzīvības enerģijas (Ci) uzturēšana, pirmatnējā Ci atjaunošana. Tas ietekmē liesas stiprināšanu, kuņģa harmonizāciju, kā arī vēja izkliedēšanu, mitruma izzušanu, plūsmas atjaunošanu kanālos un asinsvadu sazarojuma atdzīvināšanu.

Kā nokļūt pie “ciema”?

Lai atklātu punktu Czu-san-li, ir jāuzliek plauksta uz ceļgala tā, lai pirksti būtu piespiesti apakšstilbam, tad mazā pirksta galiņš norādīs uz “simts slimību” punktu. Tas atrodas zemāk par ceļa kaula ārējām malām, sāņus no lielo stilba kaulu sabiezinājuma, nelielos padziļinājumos.

LASI VĒL: Būsiet pārsteigts ieraugot, kas notiek pēc pēdu masāžas

Czu-san-li masāžu labāk veikt līdz pusdienām, pulksteņrādītāja virzienā 9 reizes ar apļveida kustībām pamīšus katrai kājai un aptuveni 10 minūtes. Tādai masāžai būs stimulējoša iedarbība. Masāža pēc pusdienām un pret pulksteņrādītāja virzienu sniegs nomierinošu iedarbību. Masāžas beigās varat sajust zināmu vieglumu ķermenī. Masāžas laikā dažreiz sajūtama sāpīga durstīšana galvas pieres daļā, kājās un lāpstiņās.

avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru