Burvju punkta masāža, kas atbrīvos jūs no daudzām slimībām!

Šis punkts tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem. Austrumos to masē ne tikai slimnieki, bet arī veseli cilvēki ar mērķi veikt profilaksi un iemantot ilgdzīvošanu!

Kāda japāņu leģenda vēsta, ka senos laikos dzīvoja kāds laimīgs cilvēks, kurš no tēva ieguva nenovērtējamas zināšanas – zināšanas par ildzīvošanas punktu vai simts slimību punktu. Sekojot tēva norādēm, dēls katru dienu piespieda šo punktu un piedzīvoja vairāku imperatoru dzimšanu un miršanu.

LASI VĒL: Vienkārša pēdu masāža, kurai piemīt unikālas dziednieciskās īpašības

Punktu masāža ir viena no senākajām un izplatītākajām ārstešanas metodēm Austrumos. Tā ir vairākus tūkstošus gadus dena. Kopumā uz cilvēka ķermeņa atrodas 365 punkti un 12 galvenie meridiāni, kas atgādina dienu un mēnešu skaitu gadā. Punktu masāžas iedarbība ir balstīta uz mācību par meridiāniem un kanāliem, kas ir saistīti ar noteiktiem orgāniem. Ķīniešu medicīnā ķermenis tiek uzskatīts par enerģētisku sistēmu, tāpēc tieši ar masāžas palīdzību var iedarboties uz orgānu enerģijas plūsmu un funkcionālo aktivitāti. Tad, kad gan ir tas par simts slimību punktu?

Punkts atrodas trīs cuņu attālumā no ceļgala…

Šis punkts is – Czu-san-li! No ķīniešu valodas “czu” tulkojas kā kāja, “san” nozīmē trīs”, “li” – ciems, kas atrodas pie lielceļiem. Tā kā ķīniešu medicīna iekļauj arī zināšanas par enerģētiskajiem meridiāniem, šos kanālus var salīdzināt ar ceļiem, punkti ir ciemi, kas atrodas gar ceļiem. Tāpēc punkts Czu-san-li  ir ciems, kas atrodas uz kājas trīs cuņas zemāk no ceļgala.

Šis punkts tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem. Austrumos to masē ne tikai slimie, bet arī veseli cilvēki, lai veiktu profilaksi un iegūtu ilgu mūžu! Par to, cik svarīgs ir šis punkts, var uzzināt, izlasos senos traktātus par ķīniešu medicīnu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru