Viegli pagatavojama un fantastiski garda pankūku torte

aci51cwmcju

Torte no pankūkām.. mmm, siekalas mutē saskrien!

Sastāvdaļas:

  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 4 ēdamkarotes cietes
  • 1 ola
  • 300 ml piena
  • 250 ml ūdens
  • 50 g šokolādes
  • 3 ēdamkarotes kakao-pulvera
  • cukurs, sāls pēc garšas
  • 1 ēdamkarote augu eļļas

Krēmam:

  • 500 ml piena
  • 50 g vaniļas cukura
  • 40 g kartupeļu vai kukurūzas cietes

Gatavošanas gaita:

  1. Visas sastāvdaļas pankūku cepšanai kārtīgi sajaukt kopā, pievienot izkausētu šokolādi. Gatavot pankūkas 2-3 minūtes no katras puses.
  2. 400 ml piena sildīt līdz tas sāk vārīties. Atsevišķi sajaukt cukuru un cieti, pakāpeniski ieliet 100 ml auksta piena un kārtīgi sajaukt līdz vienmērīgai masai. Ar plānu strūklaku ieliet vārīto pienu. Uz maza uguns novest masu līdz vārīšanai, pakāpeniski maisot, līdz krēms kļūst biezs.
  3. Pankūkas noklāt ar krēmu, ielikt ledusskapī kā minimums uz vienu stundu. Gala rezultātā sanāk ļoti viegla un garšīga torte.

LASI VĒL: Neparasts deserts: saldās pankūku ruletītes ar banāniem

Labu apetīti!

recep

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru