Šos 15 produktus var un pat vajag ēst pirms gulētiešanas!

Nevarat noturēties neēdot pirms gulētiešanas? Tad saglabājiet šo sarakstu ar 15 produktiem, kurus drīkst ēst pirms gulētiešanas.

Mūsu mājaslapā jūs varat atrast vēl vairāk interesantas informācijas un noderīgus padomus.

Ja jūs ejat gulēt pulksten 10 vakarā, bet esat paēduši vakariņas piecos – jūs vienkārši neaizmigsiet. Tālāk tiks izjaukts režīms, miega deficīts ietekmēs pašsajūtu, bet organisms stresa dēļ sāks aktīvāk nodrošināties ar tauku rezervēm.

Ja jūs ietilpstat to cilvēku skaitā, kuri nevar aizmigt nepaēduši, tad šajā gadījumā iegaumējiet šos 15 produktus.

Šos 15 produktus drīkst ēst jebkurā laikā, jo tie ir veselīgi un pietiekoši liesi, tie jums radīs sāta sajūtu, un netraucēs cieši gulēt.

SĒNES

Pašas par sevi sēnes nav nemaz tik kalorijām bagātas, it īpaši šampinjoni. Ja tās novāra, un nevis apcep lielā eļļas daudzumā, tad tās ir īsti diētisks produkts. Un tas nav nekāds smagais ēdiens kuņģim, vienkārši mēs esam pieraduši tās pasniegt kopā ar lielu daudzumu visdažādākām sastāvdaļām, kas kopā patiešām rada smaguma sajūtu kuņģī.

LASI VĒL: Ko gan lai iedzer pirms miega, lai labi varētu atpūsties. Divas minūtes – un ciešs miegs ir nodrošināts!

DĀRZEŅU KAVIĀRS

Mājās pagatavotā dārzeņu kaviārā nav absolūti nekas kaitīgs. Izvēlieties variantu pēc jūsu izvēles – sēņu, kabaču, baklažānu. Dārzeņu ikri jebkurā gadījumā sanāk ļoti garšīgi un sātīgi.

AVENES

Mīļotās ogas var ēst pat pēc 18:00. Kas attiecas uz kalorijām, tad to ir ļoti maz, bet veselīgās vielas gan ir pārpārēm. Avenēs ir liels daudzums vitamīnu un minerālu, kas uzlabo ādas stāvokli un normalizē kuņģa-zarnu trakta darbību.

ATLANTIJAS MENCA

Baltā zivs ietilpst diētisko produktu sarakstā. Viens no veselīgākajiem produktiem cilvēka veselībai – tā ir Atlantijas menca. Šajā zivī ir vitamīni un vērtīgi elementi, kas ir ļoti veselīgi, stiprinot imunitāti un normalizējot daudzu orgānu darbību.

KUKURŪZA

Kukurūza ir ne tikai veselīgs, bet arī ļoti garšīgs produkts. Priekšroku vajadzētu dot nevis konservētai, bet gan vārītai kukurūzai. Tā izvada holesterīna pārpalikumus no organisma, un novērš tauku rezervju veidošanos. Tā kā, ja pa dienu jūs esat apēduši kaut ko smagu un aizliegtu, tad vakarā iztieciet vien ar kukurūzu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru