Lūk, kāpēc apglabāšana notiek trešajā dienā pēc nāves! Viss, kas ir jāzina dzīvajiem.

Lai cik ļoti mums arī negribētos dzīvot mūžīgi, cilvēkiem tomēr ir lemts mirt. Tāpēc klapatas ar bērēm agri vai vēlu skar ikkatru no mums. Ir svarīgi zināt, kā sagatavoties šai dienai, bet pats galvenais – kad mirušo sūtīt pēdējā ceļā.

Šodien mēs tev pastāstīsim, kāpēc ir pieņemts mirušo apglabāt tieši trešajā dienā pēc nāves. Kā arī par pārējām dienām, kas jāņem vērā saskaņā ar kristiešu paražām.

LASI VĒL: Jums sapņos rādās mirušie radinieki? Lūk, ko tas nozīmē!

Kad apglabā cilvēkus

Pēc pareizticīgo kanoniem mirušo ir pieņemts apglabāt trešajā dienā pēc nāves. Kāpēc trešajā dienā? Piektdienā Jēzus Kristus nomira, bet svētdienā augšāmcēlās. No šejienes arī trīs dienas. Tālāk pēc kristiešu kanoniem līdz trešajai dienai dvēsele atrodas uz zemes, bet sākot no trešās līdz devītajai dienai tai tiek parādīta aizkapa pasaule.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aivars</cite>

    Vēlos pajautāt redakcijai, no kurienes šīs filozofiskās pārspīlētās ziņas, Var redzēt, ka ir Rakstu zināšanu trūkums.
    Cilvēkam ir divas dvēseles – viena, kura ir asinīs un saucas – nefeš, otra ir Garīgā dvēsele un saucas našima. Cilvēkam nomirstot, apstājas sirds – un nefeš beidz eksistēt. Līdz ar to arī Garīgā dvēsele atgriežas pie Radītāja, Kurš ir to iepūtis cilvēkā. Un šī Garīgā dvēsele – našima – gaida Tiesas dienu, kura notiks, kad atgriezīsies uz Zemes Elo`hima Dēls-Ješua. Tad notiks Tiesa.
    Un tad tikai tiks iztiesāta cilvēka dzīve. Tā kā lūdzu, nemaldiniet lasītājus ar saviem drausmīgiem stāstiet. Svētības jums studēt Rakstus, lai uzzinātu Patiesību, jo Patiesība dara cilvēku brīvu.

Pievienot komentāru