Šos 15 produktus var un pat vajag ēst pirms gulētiešanas!

NEKTARĪNI

Nevajag atteikties no nektarīniem, neskatoties uz to, ka šos augļus ne īpaši iesaka lietot otrajā dienas pusē. Nektarīnos ir augsts šķiedrvielu saturs, kas, tieši otrādi, veicina vielmaiņu un novērš tauku uzkrāšanos.

АPRIKOZES

100 gramos aprikožu ir tikai 42 kilokalorijas. Tāpēc no šokolādes, cepuma un aprikozēm labāk izvēlēties tieši augļus.

RĀCEŅI

Mēs tik bieži ignorējam rāceni. Velti gan. Tas ir ļoti veselīgs dārzenis, kurš obligāti ir jāiekļauj mūsu ēdienkartē. Rācenis efektīvi attīra organismu, stiprina imunitāti un uzlādē organismu ar enerģiju. Un vēl tas pieder pie diētisko produktu kategorijas.

ĶIRBIS

Oranžais skaistulis mūsu figūrai nekaitēs. No ķirbja laikam var pagatavot visvairāk veselīgus ēdienus. Gan krēmzupu, gan biezeni, gan salātus.

LASI VĒL: Uzvāri banānus ar kanēli un izdzer pirms gulētiešanas! Lūk, ko šis dzēriena paveiks ar jūsu organismu!

KĀPOSTI

Pilnīgi visi kāpostu veidi ir bagāti ar B grupas vitamīniem, kas piedalās visos cilvēkam organismam svarīgos procesos. Un vēl kāposts ir diētisks produkts. Tāpēc tas ideāli noder vakariņām.

BUTE

Lūk, vēl viena veselīga zivs, kuru var un vajag ēst pēc pulksten 18:00. Butē ir metionīns. Šīs vielas noderīgās īpašības ir tādas, ka tā spēj sašķelt taukus.

KIVI

Kivi ir vienkārši neaizstājams produkts tiem, kuri vēlas notievēt. Kivi palīdz organismam sadedzināt un sašķelt taukus, atbrīvo no smaguma sajūtas kuņģī, un normalizē sāls un ūdens līdzsvaru.

SELERIJA

Selerija ir vienkārši ideāla izvēle vakara ēdienreizei: gan sakne, gan arī kāti. Pie kātiem var sagatavot superīgu ķiploku mērci ar zaļumiem, par pamatu ņemot liesu krējumu vai jogurtu.

BUMBIERIS

Ja esat izsalkuši, ēdat ābolu? Nē, priekšroku vajadzētu dot bumbierim. Pēc ābola apetīte atjaunosies ar jaunu spēku, bet sulīgais bumbieris lieliski remdēs izsalkuma sajūtu. Un kaloriju bumbierī ir pat mazāk nekā ābolā.

BIETE

Biete pieder pie neaizvietojamajiem produktiem. Tā palīdz regulēt vielmaiņu, tajā pašā laikā novēršot aptaukošanos. Patīkams bonuss: biete ir veselīga jebkurā veidā. Tāpēc var eksperimentēt – vāriet, cepiet, vai arī ēdiet svaigu!

Nevajag galējības, vienkārši neēdiet pirms miega treknus un smagus ēdienus. Un ne tikai tad, kad nolemjat notievēt, bet arī citā laikā. Jūsu ķermenis būs jums ļoti pateicīgs par vieglajām vakariņām!

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru