Septiņi produkti, kuri jums noteikti palīdzēs notievēt

Mūsdienās plašsaziņas līdzekļos un daudzviet internetā visizplatītākā tēma ir liekais svars. Kas rada lieko svaru?

Visbiežāk liekā svara iemesls ir tas, ko mēs ēdam un kā mēs to darām. Nekādas daudzsološās diētas nevar palīdzēt uz visiem laikiem zaudēt lieko svaru vai arī uzlabot veselības stāvokli.

Taču ir pāris produkti, kuru iekļaušana uzturā var uzlabot organisma funkcijas un palīdzēt atbrīvoties no liekā svara. Visbiežāk lieko svaru ir tik grūti zaudēt tādēļ, ka organisma funkcionēšanā ir traucējumi.

Ir septiņi produkti, kuru regulāra lietošana uzturā var palīdzēt cīņā pret lieko svaru.

Lēcas

Šis ir unikāls produkts, kura sastāvā ir liels daudzums šķiedrvielu un olbaltumvielu. Tieši šķiedrvielas ir tās, kas palīdz ātrāk atbrīvoties no liekā svara. Šķiedrvielas attīra kuņģi un zarnu traktu. Vienā šīs produkcijas porcijā atrodami 18 g olbaltumvielu, kas ir ļoti nepieciešamas mūsu organismam tievēšanas laikā. Turklāt, lēcās ir atrodama arī folijskābe un minerālvielas.

Kokosrieksti

Kokosriekstos atrodams īpašs piesātināto tauku veids – vidēja garuma ķēžu triglicerīdi. Tieši šos taukus ķermenis dedzina, nevis uzkrāj. Ir pierādīts, ka tieši kokosriekstu eļļa spējīga sadedzināt vairāk kaloriju, nekā jebkura cita. Turklāt, šajā eļļā pagatavotais ēdiens ir daudz gardāks.

Mellenes

Mellenes ir īsts atradums saldumu mīļiem. Atšķirībā no saldumiem, šo ogu darbības veids ir pilnīgi citāds. Uzturā lietojot mellenes, iespējams ne tikai samazināt cukura līmeni asinīs, bet arī izvadīt lieko glikozi no organisma. Daba šai ogai sniegusi daudz vitamīnus, minerālvielas, šķiedrvielas, kā arī antioksidantus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru