Septiņi produkti, kuri jums noteikti palīdzēs notievēt

Zaļā tēja

Zaļās tējas sastāvā ir ļoti daudz antioksidantu, kā arī teīns. Tieši šīs vielas ārkārtīgi labie iedarbojas uz liekā svara zaudēšanu. Īpaši ieteicams lietot zaļo tēju, ja paralēli nodarbojieties arī ar jebkādām fiziskām aktivitātēm.

Kafija

Atšķirībā no zaļās tējas, kafijā ir vēl vairāk un vēl stiprāki antioksidanti. Tieši tādēļ cilvēki, kas dzer daudz kafiju, dzīvo arī ilgāk. Nepieciešams dienā izdzert līdz divām tasītēm kafijas, tādēļ necentieties ļaunprātīgi lietot to pārāk lielos daudzumos, jo tas spējīgs negatīvi ietekmēt nervu sistēmu.

LASI VĒL: 5 bērnu kārumiņi, kas var izraisīt vēzi un ir naftu saturoši produkti

Šveices mangolds jeb lapu bietes

Lapu bietes ir visīstākais vitamīnu avots. Viena no vislabākajām mangolda īpašībām – tas spēj ārstēt vēža šūnas. Tajā ir tik daudz dažādu barības vielu, ka to droši var saukt par enerģijas krātuvi.

Avokado

Avokado var ēst jebkadā sev iemīļotā veidā, jo tajā esošās labvēlīgās vielas iedarbosies tik un tā. Tā sastāvā ir ļoti liels daudzums polinepiesātināto taukskābju, kas spēj normalizēt sirdsdarbību un palīdz notievēt. Turklāt, avokado ir arī daudz šķiedrvielu un tajā atrodama arī folijskābe.

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru