Kā uzvedas katra Zodiaka zīme, kad tā ir manāmi apreibusi

Daži kļūst nevaldāmi, bet citi stūrī raud par nelaimīgu pirmo mīlestību.

Vai zini, kuri ir kuri? Uzzini šajā rakstā.

AUNS

Kļūst bezgala atklāts, arī bezrūpīgs, bet tomēr saglabā savu jautro un skaļo personību. Pēc pāris dzērieniem gatavi flirtēt ar teju ikvienu. Iespējams, ka pēc trešās glāzītes piekritīs kaut kam trakam, piemēram, sacensībām vai karaokei, par, ja nemācēs dziedāt.

VĒRSIS

Vērsim ir tendence ātri noreibt un zaudēt daļēju kontroli pār savu ķermeni. Mēdz ieskriet priekšmetos un cilvēkos – daudz un bieži. Vakara izskaņā mēdz būt skaļākie cilvēki telpā.

LASI VĒL: Sieviete adoptēja savas draudzenes četras meitas, jo draudzene nomira… Runā, ka sieviešu draudzība nepastāv

DVĪŅI

Dvīņu uzvedība pārāk neizmainās, ja viņi ir iereibuši. Mainās tikai viņu spēja noturēt uzmanību, iespējams, arī Dvīņi kļūs mazliet nejauki, bet tikai mazliet.

VĒZIS

Kad Vēzis sāk dzert, nemāk apstāties. Iereibuši, flirtē daudz un ar visiem. Cenšas arī citus pamudināt iedzert vēl, lai jautrība nebeigtos pārāk ātri. Bet galu galā, jūtas nelaimīgi no alkohola patērēšanas.

LAUVA

Lauvas vienmēr saka, ka nav iereibušas, pat, ja citiem šķiet citādāk. Parasti kļūst ļoti, ļoti runātīgās, arī mazliet nejaukas, agresīvas. Kaut iereibušas, zina, kur ir robeža.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anne</cite>

    vispār nekā kopīga ,pat ne tuvu.nevienai zīmei.manas meitas ir dvīnis un lauva,znoti vēzis un skorpions,divi bijušie vīri dvīņi.nerunājot par draugiem un paziņām,pilnīgs spams.

Pievienot komentāru