Olbaltumvielu diēta, lai notievētu par 8 kg: ēdienkarte divām nedēļām

Ja jūs vēlaties īsā laikā tikt vaļā no 8 kilogramiem un turklāt nevēlaties atteikties no saldumiem un visa pārējā, tad jums vajadzētu pievērst uzmanību divas nedēļas ilgajai olbaltumvielu diētai.

Daudzi cilvēki, kuri izmēģinājuši šo diētu uz sevis atzīmē, ka diētas laikā ir jutušies lieliski un turklāt vēl dzīvojuši samērā aktīvu dzīvesveidu. Protams, ierastie uzņemtās barības apjomi ir jāsamazina, kā pie jebkuras citas diētas. Toties jūs neizjutīsiet izsalkumu, aizkaitināmību un citas sekas, kādas var iegūt, ievērojot neveselīgas diētas. Un tā, lasiet tālāk, un jūs uzzināsiet, kas ir olbaltumvielu diēta notievēšanai, un kāda ir ēdienkarte divām nedēļām.

LASI VĒL: Kādi produkti pārvēršas par taukiem uz vēdera? Mēģināju notievēt vairākus gadus, bet viss velti. Bet atlika izslēgt šo…

Olbaltumvielu diēta notievēšanai: ēdienkarte 2 nedēļām

Olbaltumvielu diēta ir vērsta uz to, lai nedaudz sakratītu organismu: ierobežotu ogļhidrātu uzņemšanu, bet palielinātu olbaltumvielu uzņemšanu. Kā jau zināms, ogļhidrāti ir tā saucamā degviela. Tās deficīts organismā neizbēgami novedīs pie tā, ka organisms sāks izmantot pats savas rezerves, ko mēs pazīstam kā kaitīgās tauku nogulsnes uz ķermeņa. Jau pirmajās diētas dienās cilvēka svars ievērojami samazinās tāpēc, ka organisms sāks atbrīvoties no šķidruma.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru