Kaut kas tāds vēl nav bijis! Visprecīzākais horoskops 2017. gadam

Tas nav nekāds joks. Ja jūs padalīsieties ar to rakstu, tad jūs sagaida kā minimums 3 veiksmīgi gadi!

Mēs teiktu, ka viss būs labi, bet tas tā nav. Gailis ir Saules simbols, tāpēc ka tieši ar viņa rīta dziedāšanu sākas diena. Austrumu valstīs viņš ir tieši saistīts ar saules siltumu: indieši viņu uzskata par saules enerģijas iemiesojumu, bet japāņi sauc par pirmo gaismu. Ķīnieši Gailī redz piecu  tikumu simbolus: drosmi, labsirdību, uzticību, cēlumu un labvēlību. Ko tad mums šis gads atnesīs?

Un tā, sākam!

Auni
(21. marts – 19. aprīlis)
Pelnītā atpūta!

Divi iepriekšējie gadi, kas pagāja ar devīzi “Visa dzīve ir viena vienīga cīņa” ir palikuši pagātnē. Ir pienācis laiks šīs zīmes pārstāvjiem izbaudīt sava spītīgā darba augļus. Kaut arī nevar teikt, ka pie Aunu kājām kritīs viss pats no sevi. Lai kaut ko iegūtu, vajadzēs pielikt noteiktus pūliņus un būt uzmanīgam. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad jūsu sagaida 2 pelnītas atpūtas gadi.

Vērši
(20. aprīlis – 20. maijs)
Pienācis laiks gūt baudu no dzīves!

Mērkaķa gads ir aizgājis, un tas nozīmē, ka pagātnē palikušas arī visas nelaimes un sakāves, pastāvīgā steiga un saspringums. Visbeidzot ir pienācis laiks nomierināties un gūt baudu no dzīves. Zvaigznes, protams, negarantē, ka viss ies, kā pa diedziņu, bet uz labu kompensāciju par gūtajiem emocionālajiem un materiālajiem zaudējumiem pavisam noteikti var cerēt. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, jūs gaida 3 gadi dievišķa miera.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru