Kādi produkti pārvēršas par taukiem uz vēdera? Mēģināju notievēt vairākus gadus, bet viss velti. Bet atlika izslēgt šo…

Daudzas sievietes sapņo par ideālu figūru un pastāvīgi meklē paņēmienus, lai savu sapni piepildītu. Viņas izmēģina dažnedažādas diētas, fiziskās slodzes un pat ķeras pie “brīnumlīdzekļiem.”

Biežāk gan tas arī iedarbojas, taču mēdz būt arī tā, ka svars pakāpeniski zūd, bet vēlamais slaidais viduklis tā arī neiezīmējas un arī ienīstais vēders nekur neplāno pazust.

Liec lietā!

Liekie tauki uz vidukļa – tā ir ne tikai estētiska problēma, bet ari kaitē veselībai. Liels daudzums iekšējo tauku var radīt daudzas veselības problēmas. Paaugstinās tādu slimību risks kā diabēts, astma, onkoloģiskās saslimšanas un agrīnais insults.

Taču nekritīsim panikā, iespējams, risinājums ir daudz vienkāršāks, nekā šķiet. Vienkārši vajag pārskatīt savu ēdienkarti un izslēgt no tās pašus kaitīgākos produktus. Un mēs jums ar prieku pastāstīsim, kuri tie ir.

Kaitīgo produktu saraksts

Miltu un konditorejas izstrādājumi

Par to ir runāts ne vienu vien reizi, taču nenāks par ļaunu atkārtot, jo tieši šie produkti ir ideālās figūras galvenie ienaidnieki. Tie veicina neizbēgamu tauku rašanos problemātiskajās zonās: uz vēdera, gurniem un vidukļa. Pie šiem produktiem pieskaitāmi visi maizes izstrādājumi, bulciņas , tortes, cepumi un kraukšķīgās vafeles.

Aromātiskā un saldā kūka sadalās acumirklī, taču mūsu organisms nav spējīgs iztērēt tik daudz enerģijas īsā brīdī, tāpēc viss šis labums uzkrājas taukos. Šie produkti arī nedod sāta sajūtu, tāpēc, apēdot vienu maizīti, mēs jau sniedzamies pēc nākošās. Saldējums, tortes un citi saldumi organismam nedod nekādu labumu. Nāksies izvēlēties – saldumi vai skaists viduklis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru