Olbaltumvielu diēta, lai notievētu par 8 kg: ēdienkarte divām nedēļām


Ir kategoriski aizliegts ieturēt olbaltumvielu diētu ilgāk par divām nedēļām. Divas nedēļas ir optimālais laiks. Ja pārlieku aizrausieties ar šo diētu, var rasties blakusefekti – parādīties nogurums, nespodri mati un āda, āda iegūs neveselīgu izskatu. Nedrīkst ļaunprātīgi izmantot šo diētu, jo to nevar saukt par līdzsvarotu. Atkārtot to drīkst tikai pēc gada.

Tagad piedāvājam izskatīt produktus, kurus atļauts lietot olbaltumvielu diētas laikā. Pirmkārt, iegādājieties pietiekoši daudz gaļu (priekšroka liellopu gaļai vai vistas gaļai), olas un zivis. Tāpat varat nopirkt nedaudz zivju konservus, nedaudz desu un lielu daudzumu dārzeņus (tomātus, zaļumus, gurķus). Kā mērci salātiem izmantojiet citrona sulu un olīveļļu. Dienā ir jābūt ne mazāk kā 5 ēdienreizēm. Nekādos apstākļos dienas laikā neaizmirstiet par to, ka ir jādzer ūdens. Daži dietologi apgalvo, ka divu nedēļu laikā, kad tiek ievērota olbaltumvielu diēta, divas reizes nedēļā var un pat vajag sevi palutināt ar ogļhidrātiem – apēst auzu vai griķu biezputru.

LASI VĒL: 9 produkti, kas saēd taukus! Mīnus 4 kilogrami nedēļā, un nekādas badošanās

Vissvarīgākais olbaltumvielu diētā ir aizliegums lietot tos produktus, kuri gala beigās var pārvērsties par taukiem. Tāpēc šajās divās nedēļās vajadzēs aizmirst par cepumiem, tortēm, keksiem, saldējumu un citiem konditorijas izstrādājumiem. Tāpat uz laiku nepieciešams no savas ēdienkartes izslēgt maizi, makaronu izstrādājumus, bulciņas. Zivis un gaļas produktus nedrīkst apcept lielā eļļas daudzumā. Aizmirstiet par cukura un sāls esamību. Atsakieties no kartupeļiem, gatavojoet ēdienus neizmantojiet sviestu.

Pirmajās diētas dienās centieties ēst olbaltumvielu ēdienu lielos daudzumos. Ja jūs sāksiet ievērojami samazināt porcijas izmēru jau no paša sākuma, tad pastāv risks, ka jūs pametīsiet šo diētu un nesasniegsiet vēlamos rezultātus. Tāpēc pierodiet olbaltumvielu ēdienkartei pakāpeniski. Neļaujiet sev ēst vēlāk kā četras stundas pirms miega. Lai mazinātu izsalkuma sajūtu, ieteicams dzert siltu ūdeni aptuveni divus litrus dienā.

Ievērojot visus šos noteikumus jums noteikti izdosies iegūt vēlamo svaru, un pēc divām nedēļām jūs ar sajūsmu skatīsieties uz savu tēlu spogulī un vērosiet uz svariem svara samazinājumu par 8 kilogramiem. Novēlam apbruņoties ar pacietību un ar vieglumu pārvarēt šo pārbaudījumu sava sapņa vārdā!

Avots: xvatit.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru