Līgavaiņa vecmāmiņa uz kāzām uzaicināja viņa bijušo draudzeni. Līgava izskrēja no zāles, izdzirdot viņas vārdus

Kāzas – tas vienmēr ir lieliski. Īpaši par kāzām sapņo meitenes, kuras vēlas dibināt ģimeni. Bet dažreiz šī ilgi gaidītā diena var pārvērsties par īstu murgu. Tas notika arī ar vienu līgavu.

Līgavaiņa vecmāmiņa uz kāzām uzaicināja viņa bijušo draudzeni, kura visnegaidītākajā veidā apsveica jauno pāri. Pēc viņas vārdiem laimīgā līgava steigšus izskrēja no zāles, vienās asarās. Ko tieši viņa pateica un kādu briesmīgu noslēpumu viņa atklāja visiem klātesošajiem viesiem, jūs varat uzzināt lasot tālāk.

LASI VĒL: 6 iemesli, kāpēc laulības gredzeni ir svarīgāki, nekā jūs domājat. Skaidro mācītājs

Ievadstāsts:

Kāda sieviete sociālajos tīklos pastāstīja, kā viņa sabojāja bijušā puiša kāzās. Viņa ar viņu tikās veselus trīs gadus, pēc tam viņi izšķīrās. Puisis nebija viens uz ilgu laiku un ļoti drīz ieguva jaunas attiecības, kuras izrādījās ļoti veiksmīgas. Viņš nolēma dibināt ģimeni ar jauno partneri un bildināja viņu.

Kā jau jūs varat nojaust, neviens neuzaicināja pamesto sievieti uz svinīgo pasākumu – kāzām, neskatoties uz to, ka viņa gandrīz katru dienu ar savu bijušo runāja pa telefonu. Viņš pat viņai nepateica, ka drīz vien precēsies. Par to viņa uzzināja no viņa vecmāmiņas, ar kuru viņai bija ļoti labas attiecības. Varētu pieņemt, ka vecmāmiņa tā rīkojās, jo viņai nepatika jaunā līgava, bet, kā izrādījās, iemesls bija daudz nopietnāks. Sieviete vēl nebija pārdzīvojusi sāpīgo šķiršanos un viņas jūtas nebija pilnībā izgaisušas, tāpēc viņa, divreiz nedomājot, piekrita avantūrai. Bet tajā brīdī viņa pat nevarēja iedomāties, kā tas viss beigsies.

Ilgi gaidītās kāzas

Kad pienāca kāzu diena, vecmāmiņa slepus ieveda sievieti zālē, lai viņa no malas varētu vērot visu notiekošo. Viņa arī sacīja, ka priecājas viņu redzēt un ka ir ļoti daudz raudājusi dēļ abu šķiršanās. Ceremonija noritēja labi, un jaunais pāris kopā ar viesiem sāka pamest telpas un devās sēdēt pie svētku galdiem.

LASI VĒL: Nesen pamanīju, ka mana paziņa nēsā gredzenu, kaut arī jau sen ir šķīrusies: man kļuva interesanti, kāpēc

Sieviete grasījās doties prom, bet vecmāmiņa paņēma viņu pie roku un vilka viņu sev līdzi, lai dotos kopā ar pārējiem. Viņas apsēdās pie ģimenes galda, pie kura sēdēja jaunais pāris un tikai tuvākie cilvēki. Kad pienāca līgava, viņa apsveica sievieti ar grūtniecību. Acīmredzot viņa nesaprata, ka bērns ir no viņas tagadējā vīra, bet sieviete nejauši izpļāpājās, pasakot tikai vienu neveiklu frāzi. To izdzirdot, nabaga meitene apmulsa un aizbēga, nespējot savaldīt asaras. Saprotot notikušo, līgavaiņa brālis ātri atnāca un palīdzēja sievietei pēc iespējas ātrāk pamest telpas.

Kā tas beidzās?

Pēc visa šī stāsta bijušais aktīvi sāka interesēties par grūtniecību un nedaudz vēlāk viņš izšķīrās no savas jaunās sievas. Sieviete nezināja, ko darīt, tāpēc nolēma vienā vietnē dalīties ar savu pieredzi par notikušo, un lūgt viņiem padomu. Bija daudz komentāru, piemēram, viens cilvēks rakstīja, ka vecmāmiņas plāns nostrādāja lieliski.

Viņa zināja, ka līgava neko nezina par grūtniecību, tāpēc vēlējās izjaukt laulības, bet tādā veidā, lai mazdēls nebūtu dusmīgs uz viņu. Un cits lietotājs rakstīja, ka mums nav jāiet uz kāzām, uz kurām mēs neesam aicināti. Varbūt tas ir viens no vispareizākajiem padomiem, kas tika izteikts.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru