Laulības dzīve sastāv no 7 posmiem. Ja vien ļaudis šo zinātu – 80 % šķiršanās nenotiktu.

Mēs paši sev izvēlamies vīru un sievu. Lai sajustu īstu mīlestību ģimenes dzīvē, vienam otru ir jāiepazīst, jāsadraudzējas, pēc tam arī seko iemīlēšanās. Daudzi kļūdaini par mīlestību uzskatu pašu pirmo konfekšu un ziedu periodu.

Jo kā tikko romantika noplok, rozā brilles nokrīt, partneri sastopas ar pirmajām grūtībām, pirmajiem pārbaudījumiem viņu attiecībās. Un daudzi domā – mīlestība ir beigusies.

Pieķeršanās un pacietība  ir galvenās mīlestības īpašības. Ja jūs esat nolēmuši, ka attiecībās „mīlestība ir beigusies”, esiet droši – tā nemaz vēl nebija sākusies.

LASI VĒL: 

Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei
Kādā veidā zodiaka zīmes līdz 2018.gada beigām var sabojāt savas attiecības?
Lieliska patiesība par to, kādēļ izjūk attiecības

 

Šie septiņi attiecību etapi, kurus jums nosauksim, parāda kāpēc īsta mīlestība un patiesas attiecības atnāk tikai ar laiku.

Konfekšu un ziedu posms

Konfekšu un ziedu periods turpinās aptuveni 18 mēnešus. Sievietēm un vīriešiem, kuri ir viens otrā iemīlējušies, organismā izstrādājas hormoni, kas palīdz pasauli ieraudzīt daudz spilgtākās krāsās. Šajā posmā pilnīgi viss viņiem šķiet pārsteidzošs par savu partneri. Viņi jūtās līdzīgi, kā narkotisko vielu reibumā.

Šajā periodā nav ieteicams pieņemt liktenīgus lēmumus, galu galā šis reibums agrāk vai vēlāk pāriet un viss nostājas savās vietās.

Pārsātinājuma posms

Šajā periodā jūs sākat uzmanīgi vērot savu partneri, emociju jūra nomierinās, jūs pakāpeniski pierodat viens pie otra. Šīs ir sekas izmaiņām jūsu uzvedībā – jūs sākat uzvesties daudz dabīgāk un brīvāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru