Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei

Vērši vienmēr savas vajadzības liek augstāk par citu. Dvīņi ir neuzticami, uz viņiem nevar paļauties. Kaprīzie vēži ir garlaicīgi. Skorpionu greizsirdība ir leģendāra.

Gribat uzzināt par sevi un saviem paziņām? Lasiet zemāk..

Auns

Auni attiecībās var uzvesties kā pusaudži. Sākumā viņi ir lielā sajūsmā, bet tas neturpinās ilgi. Auni ļoti ātri zaudē interesi un kļūst nepacietīgi un ātri aizkaitināmi. Viņiem ļoti lielas grūtības sagādā saprast otra cilvēka emocionālo stāvokli.

Vērsis

Vērši ir stūrgalvīgi, pat tie kļūdās, negrib to atzīt. Vērši vienmēr savas vajadzības liek augstāk par citiem. Viņiem nepatīk runāt par savām attiecībām. Pat tad, kad zināt, ka viņiem ir grūti, viņi teiks, ka viss ir kārtībā. Rezultātā var rasties emocionāla atdalīšanās.

LASI VĒL: 

Ārkārtīgi precīzs horoskops – kas notiks ar katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem septembrī?
Kādā veidā zodiaka zīmes līdz 2018.gada beigām var sabojāt savas attiecības?
Mīlestība pēc Mēness horoskopa. Ko sola katrā fāzē sākušās attiecības?

Dvīņi

Viņi bieži ir neuzticami, uz tiem ir grūti paļauties. Jūs nekad neuzminēsiet, ar kuru Dvīņa pusi saskarsieties otrā rītā. Dvīņi reti kad pabeidz iesākto, bieži vien viss paliek tikai sarunu, plānu vai ideju līmenī.

Vēzis

Kaprīzie Vēži ir stūrgalvīgi. Viņi parasti ātri pieķeras un tiem patīk būt atkarīgiem no citiem. Bieži vien viņi ļoti ātri grib apstiprinājumu par attiecību oficiālu statusu. Vēžu dzīve varētu būt ļoti garlaicīga – tie nav piedzīvojumu mīlētāji un ļoti reti pamēģina ko jaunu.

Lauva

Viņu augstprātība ir kaitinoša. Lauvām ir ļoti liels ego. Tie nekad nemīlēs otru stiprāk, kā mīl paši sevi. Lauvām ir ļoti grūti atzīt savas kļūdas. Jūs mūždien būsiet viņu ēnā, jo Lauvām vienmēr jāatrodas uzmanības centrā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru