Laulības dzīve sastāv no 7 posmiem. Ja vien ļaudis šo zinātu – 80 % šķiršanās nenotiktu.

Riebuma posms

No šī etapa nevar izvairīties nevienas ilgtermiņa attiecības. Strīdi un otra rakstura trūkumu apzināšanās. Jums šķiet, ka pats vieglākais veids, kā no tā visa izvairīties – atvadīšanās un šķiršanās. Šķiroties, visticamāk jūs atkal nonāksiet konfekšu un ziedu etapā ar jau citu cilvēku, bet tāpat ar laiku atkal nonāksiet līdz šim, bet lai nonāktu pie nākamā posma, arī šim tomēr būs jāiziet cauri.

LASI VĒL: 

Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei
Kādā veidā zodiaka zīmes līdz 2018.gada beigām var sabojāt savas attiecības?
Lieliska patiesība par to, kādēļ izjūk attiecības

 

Pacietības posms

Šajā posmā partneri iegūst gudrību. Strīdi vairāk nav tik dramatiska rakstura, galu galā abi zina, ka strīdi beidzas, bet attiecības nepieciešams turpināt. Ja abi dara visu, lai attīstītu pacietību sevī, ar gadiem viņi kļūst gudrāki. Tāds ir likums.

Cieņas un pienākuma posms

Šis ir pirmais īstās mīlestības posms, līdz šim mīlas vēl nebija. Partneri sāk apjaust savus pienākumus, domājot nevis par to, ko partneris viņam ir parādā, bet par to, ko pats var dot un izdarīt sava mīļotā labā.

Draudzības posms

Šajā periodā partneri viens otram kļūst ļoti tuvi. Viņi viens otram uzticas, kā paši labākie draugi. Draudzības posms atver ceļu uz patiesu mīlestību.

Īstas mīlestības posms

Līdz īstai mīlestībai ejams tāls ceļš, piedzīvojot dažādus sarežģītus dzīves posmus un situācijas. Īsta mīlestība – tā nenokrīt no zila gaisa pie jūsu kājām, kā uzskata daudzi. Patiesai, stiprai mīlestībai cilvēks nobriest, atsakoties no egoisma un aizspriedumiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru