Kāpēc sodu nedrīkst dzēst ar etiķi? Mūžu dzīvo, mūžu mācies

Ja jūs neesat pabeiguši kulinārijas kursus un vispār nekur neesat mācījušies gatavot, tas nenozīmē, ka jūs nekļūsiet par lielisku saimnieci. Vienkārši mīliet to, ko darāt, un centieties nepieļaut kļūdas, kuras pieļauj pat pieredzējušas saimnieces, un jums viss izdosies.

Piedāvājam jums uzzināt visas tās kļūdas, no kurām vajadzētu izvairīties. Visu dzīvi mācoties, tāpat visu nevar uzzināt, bet vajag censties.

Lai iemācītos lieliski gatavot, ieklausieties mūsu padomos, kā vajag garšīgi gatavot, un nedariet tā:

Nelieciet tomātus sautēties ātrāk par visiem citiem dārzeņiem

Tomāti sautēties pie citiem dārzeņiem jāliek tikai pašās beigās, citādi tomātos esošā skābe aizturēs dārzeņu pagatavošanu. Pirmām kārtām jāsautē burkāni, sīpoli, paprika, un tikai pašās beigās jāpieliek tomāti.

LASI VĒL: Rīkojieties nekavējoties, ja uz automašīnas durvīm pamanāt monētu! (VIDEO)

Nemazgājiet makaronus pēc vārīšanas.

Ja jūs gatavojat pastu, tad cietei, kas atrodas makaronu izstrādājumos, ideāli uzsūc tomātu mērce, un dabīgā garša būs vēl labāka. Un nepērciet lētos makaronus, bet izvēlieties cieto kviešu šķirņu izstrādājumus, tie nesalīp.

Nepievienojiet buljonam sāli pašā sākumā

Ja piebērsiet buljonam sāli pašā sākumā, tad var gadīties arī pārsālīt, jo vāroties ūdens daudzums mazinās.

Netaisiet kartupeļu biezputru ar blenderi

Pie lieliem apgriezieniem jums sanāks nevis maigs un garšīgs biezenis, bet gan klīsteris. Labāk izmantot kartupeļu stampu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru