Kāpēc sodu nedrīkst dzēst ar etiķi? Mūžu dzīvo, mūžu mācies

Nedrīkst picai virsū likt lielu daudzumu pildījuma

Mīkla var pilnībā neizcepties, un tad, kad ēdīsiet, sastāvdaļas birs ārā, un tas nav ērti.

Sīpolus nedrīkst iepriekš sagriezt

Pastāvējis sagriezts sīpols var palikt rūgts. Garšīgāk būs, ja sīpolu sagriezīsiet tieši pirms gatavošanas.

LASI VĒL: Viņa 6 gadus lūdzās pēc bērna, bet pēc tam vienkārši atstāja to dzemdību namā

Nedrīkst sodu dzēst ar etiķi

Tādā dzēšanā tiek zaudēta ogļskābā gāze, kas izgaist, un mīkla nebūs tik gaisīga, kā mēs to vēlētos.

Cepšanai var izmantot gudrāku metodi:

Ņemam divas glāzes un katrā no tām ielejam 50 gramus ūdens, vienā no tiem izšķīdinām sodu, bet otrā citronskābi vai sulu, bet pēc tam visas sastāvdaļas pievienojam mīklai. Ceptais izstrādājums būs izcils.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru