Kā šī sieviete notievēja par 40 kilogramiem bez sporta zāles un bez stingras diētas. Tas tik ir kaut kas!

og_179_57f506585b7dd

Trīs Amandas noslēpumi par to, kā notievēt bez diētām.

Amanda nolēma neiet pa tradicionālo ceļu: viņa nesāka pierakstīties uz sporta zāli vai aizliegt sev normāli ēst. Viņa nesāka skriet maratonus. Nesāka sevi badināt līdz nāvei. Tā vietā, viņa lika likmes uz pakāpenisku, bet pastāvīgu pieeju.

LASI VĒL: 10 padomi no trenera, kurš pārstāja dzert kalorijas un notievēja par 70 kilogramiem

Viņa turpināja dzīvot normālu dzīvi, bet ieviesa trīs svarīgas izmaiņas.

Viņa sāka ēst vairāk olbaltumvielas.

Diēta ar augstu olbaltumvielu saturu ir pat ļoti svarīga normālai, “veselīgai” notievēšanai. Pētījumi rāda, ka tā var izglābt jūs ne tikai no aptaukošanās, bet arī no diabēta, osteoporozes, kaitīgā holesterīna utt.

Dietologi brīdina: lielākā daļa ar barību nesaņem pietiekamu daudzuma olbaltumvielas. Tā kā, ja jums ir vēderiņš, tad, visticamāk, tur arī būs tā vaina.

Olbaltumvielas organisms pārstrādā ar grūtībām, šim procesam tiek tērēta pārāk daudz enerģija. Tieši tāpēc, ja jūs ēdat olbaltumvielām bagātu ēdienu, tas tiek ilgāk pārstrādāts. Un tas nozīmē, ka jūs ilgāk sajutīsieties paēdis!

Papildus tam visam olbaltumvielas ir ļoti nepieciešamas, lai uzaudzētu muskuļu masu. Tāpēc, ja jūs gribat, lai jūsu āda izskatītos tvirtāka, uzsēdieties uz vistas, jogurtiem, piena produktiem, tītaru, liesu liellopu gaļu un jūras veltēm.

Viņa ievēro noteiktus noteikumus

Tas nenozīmē, ka Amanda cenšas neapēst visu. Tas nozīmē, ka viņa vienkārši cenšas mest izaicinājumu savam uzvedības modelim. Lūk, pamata noteikumi, pie kuriem viņa pieturas:

Ēdiet piecas reizes dienā. Trīs reizes pilnvērtīgi, un divas reizes – vieglas uzkodas.

– Ēdiet lēnām. Kuņģim ir vajadzīgs laiks, lai nodotu informāciju smadzenēm par to, ka esat paēdis.

– Ēdiet kopā ar draugiem. No ēdiena ir lielāks ieguvums, ja tas tiek apēsts ar baudu.

– Izmantojiet mazus šķīvjus, lai uzliktu mazākas porcijas.

– Sāciet vairāk ēst produktus, kuri satur daudz ūdeni un šķiedrvielas (dārzeņi, augļi, pilngraudi).

Viņa atļaujas mērenu fizisku slodzi.

Jaunākie pētījumi liecina, ka labākais veids, kā notievēt uz ilgu laiku – ir regulāri pildīt nelielu fizisku vingrinājumu kompleksu. Ja jums ir sēdošs dzīvesveids, tad optimālais ikdienas nodarbību ilgums ir aptuveni 30 minūtes.

Nav vajadzīgs stundām ilgi mocīt sevi sporta zālē. Tam nebūs nekādas jēgas. Ātrāk un efektīvāk svaru nomet tie cilvēki, kuri skrien vai brauc ar velosipēdu ne ilgāk kā trīsdesmit minūtes dienā, turklāt dara to regulāri.

Ja jūs vingrosiet intensīvāk, tad pēc treniņa noteikti apēdat vairāk nekā parasti. Un apēsto kaloriju daudzums izrādīsies lielāks nekā treniņā sadedzināto!

LASI VĒL: Šādi jāvāra auzas, ja vēlaties notievēt, ārstēties un nostiprināt savu organismu!

Turklāt atcerieties to, ka regulāra, bet nenozīmīga fiziskā slodze – tas ir daudz labāk nekā intensīvi treniņi. Aizmirstiet par liftu: staigājiet pa kāpnēm. Ja vajag noiet 500 – 700 metrus līdz veikalam, tad ejiet uz to ar kājām, un nebrauciet ar mašīnu. Nu, jūs sapratāt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru