7 dabīgas metodes, kā samazināt asinsspiedienu un novērst insultu

3. Ieberiet kefīrā vienu tējkaroti kanēļa, lietojiet šo dzērienu pa vienai glāzei dienā vismaz trīs mēnešu garumā. Asinsspiedienam vajadzētu nostabilizēties.

4. Lai novērstu insulta iespējamību, nepieciešams paņemt 9% galda etiķi, atšķaidīt to 1:1 ar ūdeni, šajā maisījumā iemērkt vilnas zeķes, uzvilkt tās pa nakti kājās, pa virsu aptinot vēl polietilēna maisiņus.

5. 20 – 30 g krustnagliņu aplejiet ar glāzi verdoša ūdens, nostādināt un izdzert.

6. Lai izvairītos no insulta, nepieciešams sildītājā ieliet karstu ūdeni un likt šo sildītāju pie kāju ikriem.

7. Ekstremālie mēri insulta novēršanai – asins noliešana. Senajos laikos šī procesa veikšana izmantoja dēles – tas bija vienkāršs un ļoti efektīvs ārstniecības veids. Ja jums nav iespējams doties uz hirudoterapiju, nepieciešams paņemt sterilu adatiņu un vienkārši iedurt pirkstu galos, lai no tiem iztecētu pilīte asiņu. Līdz smadzenēm nonāks signāls un tās uzsāks asiņu aizplūšanu no smadzenēm. Lai palielinātu kālija daudzumu asinīs, nepieciešams pamainīt savu uzturu. Saprotams, ka biezpienā ir kālijs, taču pietiekoša kālija daudzuma uzņemšanai, biezpiens būs jāēd ārkārtīgi daudz. Vislabāk izmantot žāvētas aprikozes, riekstus, hurmu un medu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru