4 augu sēklas cīņai ar vēzi!

Vīnogu kauliņi

Ekstrakts, kas ir iegūts no  vīnogu kauliņiem, ir bagāts ar antioksidantiem, bioflavonīdiem un  bioloģiski aktīvām vielām, kas ir  pazīstamas kā B2G2, tieši tās, pēc ekspertu domām, spēj cīnīties ar vēža šūnām.

Viss liecina, ka šī viela iznīcina vidi, kurā komfortabli augt ļaundabīgām šūnām, šī viela izmaina to DNS, ar  reaktīvo skābekļa formu palīdzību.

Turklāt ļaundabīgās šūnas neatjaunojas, kas palēnina ļaundabīgo veidojumu augšanas procesu 67%.

Linsēklas

Pateicoties augstam lignānu saturam, linu sēklas, arī pieder to  produktu sarakstam, kuriem piemīt pretvēža  iedarbība.

Ir pierādīts, ka šo sēklu loma onkoloģisko slimību profilaksei, ir ļoti nozīmīga.

Šī sastāvdaļa, kas pēdējā laikā kļuva diezgan populārs, veicina audzēja аpoptozi (šūnu bojāejas procesu) un vienlaikus angioģenēzi (asinsvadu atjaunošanas veicināšanu), kas palīdz novērst metozsāžu veidošanos.

Turklāt linsēklas — nozīmīgs alfa – linolu skābes avots, līdzīgi Omega -3 taukskābēm, kas palīdz cīņā ar vēzi un citām hroniskā rakstura saslimšanām .

Aprikožu kodoli

Savukārt аprikozēs ir ievērojams B17 vitamīna daudzums.Šis vitamīns ir noderīgs ne tikai onkoloģisko slimību  attīstības profilaksei, bet arī cilvēkiem, kuri jau ir saslimuši, un ārstējas.

Vajag tikai sasist aprikozes kauliņu, izmantojot āmuru, izņemt no iekšas kodolu (tas ir līdzīgs mandeļu riekstam) un apēst.

Tikai uzmanieties, jo B17 vitamīna avots ir tieši aprikozēs, nevis bioloģiski aktīvās piedevās, ko šodien visur pārdod. Pēdējās nesatur fermentus un коfektorus, kas  ir tikai  aprikožu kodolos.

Ja jums nepatīkama to garša. Samaisiet aprikožu kodolus ar nelielu daudzumu  miežiem, muskatriekstu vai rīvētu kokosriekstu. Tas palīdzēs mazināt rūgtumu.

LASI VĒL: Lūk, kā uzturā jālieto ķirbju sēklas, lai tiktu vaļā no parazītiem, samazinātu holesterīna un triglicerīdu līmeni, novērstu diabētu, aizcietējumus un ne tikai!

Zināšanai!

Visām šīm sēklām piemīt antikancerogēnā iedarbība, taču šobrīd vēl nav pierādījumu, ka viņi var pilnībā izārstēt vēzi.

Šā iemesla dēļ ieteicams  šo sēklu regulārs patēriņš, kā profilakses pasākumi vai arī jālieto papildus medikamentu lietošanai.

Un, protams, jebkurā gadījumā vajag atrasties ārstu uzraudzībā un konsultēties ar tiem, par šo produktu lietošanu. Tāpat nepieciešams patērēt sēklas mērenā daudzumā, jo pretējā gadījumā dažas no tām var izraisīt negatīvu sekas.

Avots: uduba.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru