4 augu sēklas cīņai ar vēzi!

Šodien mēs vēlētos pastāstīt par 4 augu sēklām, kas uzrādījuši pozitīvus rezultātus, riska samazināšanai cīņā ar daudziem vēža šūnu veidiem. Uzziniet vairāk par tiem mūsu rakstā!

Meklējot vēža ārstēšanas veidus bija veikti daudzi pētījumi, kuru laikā tika konstatēts, ka dabā pastāv noteiktas vielas un savienojumi, kam ir spēcīga antikancirogēnā iedarbība. To galvenā priekšrocība ir tāda, ka viņi pilnībā  dabīgi un nerada nekādus blakus efektus.

Šobrīd cīņā ar onkoloģiskajām saslimšanām, visizplatītākā ārstēšanas metode ir ķīmijterapija. Taču jau pierādīts, ka viņa « nogalina » ne tikai ļaundabīgās, bet arī veselās šūnas, tā pat  sabeidz veselos iekšējos orgānus.

Laba ziņa ir tāda, ka aizvien vairāk cilvēku zina, ka ir iespēja novērst vēža attīstību — ar pareizu dzīvesveidu un sabalansētu ēdienkarti. Tāpēc daudzi sāk meklēt veselīgas un noderīgas sastāvdaļas savam uzturam un sāk lietot produktus, kas spēj samazināt onkoloģijas attīstības risku.

LASI VĒL: Sieviete, kas izārstēja vēzi, dalās ar recepti, kas glāba viņas dzīvību!

Dabiskās alternatīvas, par kurām mēs runāsim, ir vērstas uz to, lai mazinātu jebkābu iespēju šai slimībai attīstīties.

Tie stiprina organisma imūnsistēmu, bet dažos gadījumos pat palīdz palēnināt un pat apstādināt ļaundabīgu šūnu attīstību.

Mēs gribētu izcelt 4 augu , kuru sēklu  barības īpašības,uzrādīja pozitīvus rezultātus cīņā ar ļaundabīgiem veidojumiem (audzējiem).

Ābolu sēkliņas

Daudzi eksperti uzskata ābolu sēklas par  vienu no spēcīgākajiem  dabīgiem līdzekļiem kam piemīt antikancirogēnā iedarbība.

Bet… kāpēc gan daudzi joprojām nezina par to? Jādomā, ka tā pat kā arī ar citām saslimšanām, ir uzņēmumi, kuri nevēlas šo informāciju izplatīt plašajai sabiedrībai . Viņi vēlas izstrādāt ārstniecības preparāts, kuru pamatā ir dabīgi produkti, tad izstrādāt to produktu sintētisko analogu, un gūt milzīgu peļņu.

LASI VĒL: Liela ASV slimnīca beidzot stāsta patiesību par vēzi, kā to ārstēt!

Taču zinātnieki jau ir pierādījuši, ka ābolu sēklas patiesi spēj novērst dažādu  vēža šūnu augšanu, piemēram:

Resnās zarnas vēža

Plaušu vēža

Prostatas vēža

Aizkuņģa dziedzera vēža

Krūts vēža

Kuņģa vēzis

Fitoķīmiskie savienojumi ābolu sēklās , izrādījās daudzkārt efektīvāki, lai palēninātu vēža šūnu augšanu, salīdzinot ar zālēm, tādiem, kā  adriamicīns, vai ķīmijterapijas preparātiem, kopielieto visā pasaulē.

Un pārsteidzošākais ir tas, ka šajā gadījumā ābolu sēklas iznīcina tikai ļaundabīgās šūnas, un veselās šūnas pasargā.

Svarīgi zināt, ka ābolu sēklās ir cianīds (tiesa, nelielā daudzumā), un pie pārdozēšanas tas var novest pie letāla iznākuma.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru