100% rezultāts – kādā mēnesī meitene piedzimusi – tāds ir arī viņas raksturs!

Es nezinu, kā tas ir iespējams, bet cilvēkiem, kas dzimuši vienā mēnesī, bieži vien ir līdzīgas rakstura iezīmes. Mēs nolēmām izpētīt, kas kopīgs dažādām meitenēm, kuras vieno viņu dzimšanas mēnesis. Un lūk, ko mēs noskaidrojām!

Janvāris: janvāra meitenes ir neticami ambiciozas, taču neskatoties uz to ļoti nopietnas un pat konservatīvas. Viņas var būt ļoti kritiskas, taču, neskatoties uz to, viņām nepatīk runāt par savām jūtām. Viņas sev klāt laiž tikai sava intelektuālā līmeņa cilvēkus un cilvēkus ar līdzīgiem uzskatiem.

Februāris: februārī dzimušās meitenes – romantiskas būtnes, un, komunicējot ar viņām, jums ir jābūt ārkārtīgi pacietīgiem. Ne visi puiši viņas spēs saprast, pastāvīgo garastāvokļa maiņu dēļ. Viņām ir dabas dots talants – spēja domāt abstrakti. Un vēl kas, ja jūs viņas krāpsiet, tad vairs nekad neredzēsiet!

LASI VĒL: Šo lietu nevar uzglabāt mājās! Piesaista nabadzību un pagrimumu!

Marts: marta kaķenes. Harisma un šarms. Viņas jūs nekrāps un ir ļoti uzticamas būtnes, kuras iemīlas ar grūtībām. Viņas var būt burvīgas un jaukas, līdz brīdim, kamēr jūs viņas neapbēdināsiet. Bet neskatoties uz to, dzīvot kopā ar cilvēku, kurš dzimis martā, ir patiess prieks.

Aprīlis: Aprīlī parasti dzimst meitenes, kuras spēj viegli nodibināt attiecības ar gandrīz jebkuru cilvēku un kurām ir diplomāta īpašības. Tiesa gan, tajā pat laikā vairums no viņām ir diezgan greizsirdīgas, un, ja jūs iedragājsiet viņu uzticību, labāk aizvākties pašam. Tai pat laikā aprīļa meitene var padarīt jūs par laimīgāko cilvēku uz zemes. Viņas atklājas tikai tam, kurš iegūst viņu uzticību.

Maijs ir sieviešu mēnesis, kuram raksturīga noturība un apņēmība ievērot principus. Viņas ir ļoti pievilcīgas, kas ļoti bieži apvienojas ar smagu raksturu, un ikviens vīrietis, kuram ir bijusi šī iespēja viņas iemīlēt, ir pakļauts riskam. Tāpēc, ja jūs esat ticies ar maija meiteni, tad jūs viņu nekad neaizmirsīsiet. Pat nemēģiniet.

Jūnijs: Ziņkārīga, sabiedriska un radoša ir trīs galvenās jūnija jaunās dāmas iezīmes. Problēma ir tā, ka viņas vispirms saka un tikai pēc tam domā. Bet viņas labāk pasaka patiesību acīs, nevis aiz muguras. Un jā, starp citu, no viņiem būtu jābaidās – vīrietis var viegli kļūt par rotaļlietu viņu rokās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru