100% rezultāts – kādā mēnesī meitene piedzimusi – tāds ir arī viņas raksturs!

Jūlijs: Meitenes, kurām ir paveicies piedzimt vasaras vidū, ir godīgas, skaistas, noslēpumainas un ļoti gudras. Viņām nepatīk konflikti un viņas ir ārkārtīgi godīgas pret visiem. Bet, ja jūs kaut reizi viņas apmānīsiet, tad zaudēsit uz visiem laikiem. Atcerieties to.

Augusts: Augustā dzimušajām ir brīnišķīga kombinācija, milzīgs egoisms un plaša, laipna sirds. Nestrīdieties ar viņām, agrāk vai vēlāk šāda meitene tik un tā uzvarēs. Augusta sievietes ir apveltītas ar ārkārtēji labu humora izjūtu, taču viņas ienīst smiešanos un ņirgāšanos par viņām, Ja jūs pieļausiet šādu uzvedību, jūs nekad nezināsiet, no kurienes nāks atbilde. Viņām vienmēr patīk būt uzmanības centrā, un viņas gandrīz nekad necieš no tā, ka viņām pietūktu pretējā dzimuma uzmanības. Viņu klātbūtnē vīrieši burtiski zaudē galvu.

Septembris: Šis ir disciplinētu, laipnu un skaistu sieviešu mēnesis. Viņas nekad nepiedod nodevējiem. Un, ja jūs viņas sāpināsit, viņas centīsies jums atriebties un atradīs veidu kā to izdarīt. Viņas augstu vērtē ilglaicīgas attiecības un nekad vienas nakts sakarus. Tajā pašā laikā viņām ir augstas prasības attiecībā uz partneri. Kā mēdz teikt, izdzīvo tikai paši cienījamākie.

LASI VĒL: Lai novāktu labu aveņu ražu, tās jāapkopj maijā: es lietoju sodu

Oktobris: Oktobra meitenēm piemīt spēcīgs raksturs, liels prāts un viņas nav ļoti komunikablas. Savu dvēseli un jūtas viņas neatklāj ik katram, un ne vienmēr, baidoties, ka viņas tiks nodotas un piekrāptas. Daudzām sievietēm ne visai patīk oktobrī dzimušās, skaudības dēļ.

Novembris: Šīs sievietes ir vienu soli priekšā pārējām un viegli atpazīst melus. Nespēlējies ar viņām – tās ir spēles ar uguni. Viss, kas jums jāzina par šīm meitenēm, ir tas, ka jums nekad nevajadzētu lūgt viņu viedokli, ja neesat gatavs dzirdēt patiesību.

Decembris: Decembrī dzimst nepacietīgas, bet veiksmīgas jaunās dāmas. Viņas kā mēdz teikt, vienmēr atradīs veidu, kā izkļūt no ūdens sausām. Viņa zina, kā uzmundrināt, un ir apveltīta ar atvērtu sirdi. Viņas ne reizi vien ievaino dzīve, bet acīmredzot Dievs viņām dod priekšroku, jo galu galā viņas saņem to, ko vēlas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru