Visiedarbīgākais taukus dedzinošais līdzeklis – viena karotīte dienā un mīnus 10 kg mēnesī!

Liekais svars ne tikai vizuāli izskatās nepievilcīgs, bet tas var nopietni kaitēt arī cilvēka veselībai. Tas var kalpot kā iemesls cukura diabētam, izraisīt aknu, sirds un asinsvadu slimības. Tieši tādēļ ar lieko svaru ir jācīnās!

LASI VĒL: Kafijas diēta – mīnuss 7 kg tikai 7 dienās! Šī ir mana mīļākā diēta

Mēs jums šodien esam sagatavojuši patiešām iedarbīgu līdzekli cīņā pret lieko svaru, kas neprasīs no jums daudz piepūles. Nebūs nekādi nogurdinoši treniņi vai bargas diētas! Viss, kas jums būs jādara, mazliet jāpamaina savs uzturs, iekļaujot tajā vairāk olbaltumvielu (olas, vistas gaļa, zivis), mazliet vairāk ikdienā būs jākustas, un jāizmanto mūsu piedāvātā recepte. Ar šo visu iespējams reizi un uz visiem laikiem atbrīvoties no liekajiem kilogramiem!

Līdzeklis tievēšanai

Šīs receptes sastāvā ietilpst ne tikai citrons un ingvers, bet arī ķimenes. Šī garšviela lieliski spēj uzlabot vielmaiņu, novērš šķidrumu uzkrāšanos organismā, tādā veidā palīdzot jums notievēt.

Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

1 tējkarote maltu ķimeņu

1/2 tējkarote rīvētas ingvera saknes

1/2 citrona sula

2 glāzes ūdens

Pagatavošana:

Ūdeni lieciet vārīties, tam klāt lieciet ķimenes un ingveru.

Visas sastāvdaļas vāriet uz nelielas uguns vismaz 5 minūtes, pēc tam maisījumu atdzesējiet.

Klāt lieciet citronu sulu.

Lietošana:

Lietojiet pa vienai ēdamkarotei pagatavotā maisījuma vismaz 20 minūtes pirms katras ēdienreizes, un tikai mēneša laikā jūs spēsiet atbrīvoties no 10 kg liekā svara!

LASI VĒL: Avokado atstāj labvēlīgu ietekmi uz smadzenēm un uz cilvēkiem ar lieko svaru

Turklāt šis līdzeklis ne tikai samazinās lieko svaru, bet arī uzlabos organisma imunitāti, jo ingvers lieliski cīnās ar vīrusiem un baktērijām, bet citrons nodrošinās ar C vitamīna rezervēm.

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru