Sniega vētrā nokļuvusi grūtniece dzemdē bērnu mežā, pateicoties neparastiem palīgiem. Šis notikums izklausās kā pasaka!

Mērija Kranika no ASV ļoti negaidītos apstākļos kļuva par māti spēcīgam un veselīgam bērniņam, kura ķermeņa masa bija 3400 gramu.

25 gadus vecā sieviete, kas bija vēlīnā grūtniecības stadijā, atgriezās mājās. Pēkšņi viņa nokļuva stiprā putenī. Mērijas automašīna iekrita sniega kupenā, un viņai vajadzēja nobraukt no ceļa. Nebija no kā gaidīt palīdzību, un sieviete nolēma doties uz pilsētu kājām. Bet viņa nepaspēja noiet pat kilometru, kad sākās dzemdību kontrakcijas. Uz brīdi sieviete zaudēja samaņu.

LASI VĒL: Grūtniece atnāca uz frizētavu, kad pēkšņi ar viņas vēderu sāka notikt dīvainas lietas (video)

Atverot acis, viņa gandrīz atkal zaudēja samaņu, – tikai šoreiz no bailēm. Viņai apkārt bija sapulcējusies vilku saime, it kā pasargātu no vēja. Vairāki dzīvnieki stāvēja pie viņas kājām, sagaidot jaundzimušo bērnu. Pēc apmēram 30 minūtēm piedzima mazulis. Kāda vilcene pārkoda nabassaiti un “apmazgāja” bērnu laizot ar mēli.

Tikmēr grūtnieci jau bija sākuši meklēt viņas tuvinieki. Ieraudzījuši Mērijas automašīnu, viņi steidzās sievieti meklēt un drīz vien atrada vilku ieskautu. Viņi sāka šaut uz zvēriem, un tie ieskrēja mežā. Māti un bērnu ievietoja automašīnā un nogādāja slimnīcā.

LASI VĒL: Grūtniece nomira. Bet pēc 4 mēnešiem no viņas ķermeņa izņēma dvīņus!

Ja šim stāstam nebūtu liecinieku, Mērijai noteikti neviens neticētu. Sieviete vēlas kādreiz atgriezties vietā, kur dzemdēja un atrast “savu” vilku baru. Viņa ir pārliecināta, ka vilki viņu atceras un neko ļaunu nenodarīs.

avots: vk.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru