Grūtniece nomira. Bet pēc 4 mēnešiem no viņas ķermeņa izņēma dvīņus!

Neticamā sensācija notika Brazīlijā.

Neticamu pavērsienu medicīnā veikuši brazīļu ārsti.

21 gadu vecajai Frankilenai da Silvai Zampoli Padilja 2016. gada oktobrī bija insults. Tajā brīdī sieviete bija 9. grūtniecības nedēļā ar dvīņiem.

Neskatoties uz to, ka ārsti konstatēja Frankilenas smadzeņu nāvi, abu embriju sirdis dzemdē turpināja sisties, tāpēc mediķi pieņēma lēmumu dot viņiem iespēju dzīvot, kaut arī šī iespēja bija ļoti neliela.

Pēc 24 gadus vecā Muriela Padiljas, Frankilenas vīra un bērniņu tēva vārdiem, ārsti viņam pateica, ka cerību par to, ka bērni izdzīvos, nav vispār nekādu.

LASI VĒL: Kā Pugačovas un Galkina dvīņi atzīmēja savu 5 gadu jubileju – foto un video

Slimnīcas neiroloģijas reanimācijas nodaļas galvenais Daltons Rivabems stāsta:

“Mēs veicām USG, domājot, ka embriji jau ir gājuši bojā, bet mums par pārsteigumu viņi turpināja turēties pie dzīvības. Lai arī smadzenes bija mirušas, visi pārējie Frankilenas orgāni bija labā stāvoklī, un strādāja tā, it kā viņa joprojām būtu kopā ar mums. Mēs pieņēmām lēmumu turpināt uzturēt viņu pie dzīvības, lai censtos glābt bērnus”.

Slimnīcas personāls izdarīja visu, lai Frankilenas grūtniecība paietu pēc iespējas normālāk – palātu, kur gulēja sieviete, izrotāja ar viņas fotogrāfijām, medmāsa un ārsti nedzimušajiem bērniņiem dziedāja dziesmiņas, glāstīja grūtnieces vēderu, runājās ar bērniņiem, lai bērni sajustu mātes mīlestību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru