Policisti izstāstīja, kas jādara, ja jums seko ļaundaris. Veltiet 2 minūtes sava laika, lai šo izlasītu!

Diemžēl katrs cilvēks var kļūt par potenciālu ļaundara upuri. Un tikai no jūsu reakcijas ātruma ir atkarīgs, vai jūs spēsiet sevi aizsargāt.

Šajā rakstā mēs apkopojām 10 padomus no policistiem, kas palīdzēs jums pastāvēt par sevi gan mājās, gan uz ielas.

1.Ja jums piespiež atdot maku, tad nedodiet to zaglim rokās, bet gan pametiet patālu prom no sevis. Tas sniegs jums iespēju izvairīties no fiziskas vardarbības un aizbēgt. Noziedznieks nav ieinteresēts kaitēt jums, viņu interesē tikai jūsu nauda.

2. Dažādi krāpnieki un ļaundari var izmantot NLP metodes vai hipnozi, lai izkrāptu no jums naudu. Ja jums īpaši uzmācīgi uzmācas uz ielas, tad izmantojiet pārsteiguma efektu: skaļi iekliedzieties, sāciet nesaprotami buldurēt vai dziediet – apjukuši, viņi uzreiz steigsies bēgt prom, lai nepiesaistītu sev uzmanību. Nebaidieties no čigānu lāstiem – tas nav nekas cits, kā vien šantāža.

LASI VĒL: Ja Jāņu naktī nosit žurku; tur olu padusē; raganas pakaļu sadedzina… Dīvainākie ticējumi

3. Ja jūs esat ieslēgta bagāžniekā, tad pacentieties izsist stiklu, tas sniegs jums iespēju izbāzt roku no mašīnas un kļūt pamanītam.

4. Daudzi cilvēki sēž mašīnās pēc iepirkšanās vai darba, sastādot pirkumu sarakstu, runājot pa telefonu un tamlīdzīgi. Tā ir liela kļūda, jo tādējādi jūs radāt zaglim ērtu situāciju: noziedznieks var atvērt durvis un izvilkt jūs no mašīnas.

Jūs pat nepaspēsiet attapties, un jūsu mašīna jau būs aizdzīta. Tāpēc vienmēr aizslēdziet durvis, kad sēžat mašīnā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru