Policisti izstāstīja, kas jādara, ja jums seko ļaundaris. Veltiet 2 minūtes sava laika, lai šo izlasītu!

5. Ja noziedznieks jums draud ar nazi vai pistoli, un liek jums braukt pa norādīto adresi, neklausiet viņam. Jums nelielā ātrumā vajag ietriekties kaut kur. Jūs paglābs drošības spilveni, bet ļaundarim gan var vien just līdzi, it īpaši, ja viņš atradīsies aizmugures sēdeklī. Pēc sadursmes pametiet mašīnu un bēdziet, ko kājas nes.

6. Pēc statistikas datiem, visbiežāk noziegumi notiek stāvlaukumos. Tāpēc šeit jums ir jābūt īpaši uzmanīgiem. Skatieties visapkārt, pārbaudiet automobiļa salonu un bagāžnieku. Esiet īpaši uzmanīgi, ja blakus jūsu mašīnai ir novietots mikroautobus vai kravas automašīna. Maniaki bieži ievelk sievietes savā mašīna, kas novietota blakus upura mašīnai.

7. Ja jums draud ar pistoli no attāluma, bet jūs jūtat, ka noziedznieks šaubās, tad bēdziet prom, skrienot zigzagā. 96 % gadījumu noziedznieks nevar trāpīt jums, kamēr jūs skrienat, un pat, ja viņš trāpīs, tad iespēja gūt nopietnu ievainojumu ir ļoti maza.

8. Nekad pie sevis mājās nelaidiet svešiniekus pa nakti. Bieži vien laupītāji un sērijveida slepkavas izmanto bērna raudas ierakstu, lai liktu sievietei atvērt durvis. Tādā gadījumā sakiet, ka pazvanīsiet policijai, ātrajai palīdzībai un tā tālāk, lai viņiem palīdzētu. Ja tas ir ļaundaris, tad viņš tūlīt pat metīsies bēgt.

LASI VĒL: Savas 12 gadus vecās meitas izvarotājiem-vecākiem paziņots spriedums

9. Lielākā daļa noziedznieku baidās no pretošanās. Tāpēc, ja jums ir tāda iespēja – skrāpējiet, kodiet un sitiet! Tāda paša iemesla pēc jūsu izredzes kļūt par ļaundara upuri ir mazākas, ja jums rokās ir priekšmets, ar kuru varat aizsargāties no attāluma, piemēram, liels lietussargs.

10. Ja jūs jūtat, ka jums seko, tad jums visbiežāk nostrādā intuitīva vēlēšanās paātrināt soli un izlikties, ka jūs to nepamanāt. Tā ir milzīga kļūda. Pamanot sekotāju, aši pagriezieties uz ļaundara pusi un paskatieties viņam acīs. Parasti laupītāji rēķinās, ka viņus atcerēsies tikai bēgam un redzēs no mugurpuses.

Laikam jau galvenais likums ir paļauties uz savu intuīciju un iespēju robežās izvairīties no pastaigām tumšajā diennakts laikā.

Mēs ceram, ka jums nekad praksē nevajadzēs izmantot šos padomus! Padalieties ar šo rakstu ar paziņām! Šī informācija var glābt jums dzīvību un saglabāt īpašumu.

Avots: ladysterritory.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru