Patiesības par attiecībām, ko nevajadzētu aizmirst

“Ja kāds nevēlas būt ar jums, tad, lai ko jūs arī darītu, tas viņam neliks mainīt savu viedokli. Nelūdziet viņu palikt. Nesarežģījiet dzīvi ne sev, ne arī viņam. Un pietiek sevi ar to mocīt”.

Katrs nejaušas tikšanās laikā ir izjutis simpātijas uzplūdus pret noteiktu cilvēku. Viss attīstās vienādi – iepazīšanās, tikšanās, un tad jau mīlestība klauvē pie jūsu durvīm. Un tas viss var notikt vienā dienā! Sākumā viss ir lieliski. Visu laiku jūs sarunājieties viens ar otru, nevarat atlaist rokas, bet katra diena dāvā arvien jaunus iespaidus un dažādas perspektīvas. Bet paiet gads, un visas emocijas, uzbudinājums no pirmajām tikšanās reizēm kaut kur pagaist. Un pati galvenā problēma – jūs nezināt, kāpēc tā notiek.

Dzīvē ienāk realitāte, un jūs sākat saprast, ka neesat bijusi tai gatava. Lūk, kāpēc ir tik svarīgi ievērot dažus noteikumus pirms tam, pirms padarāt kādu vienu cilvēku par sava visuma centru un atdodaties tikai un vienīgi jūtām.

  1. Visam ir iemesls

Katru dienu mūsu dzīvē parādās arvien jauni un dažādi cilvēki. Un ticiet, tas nav nejauši. Katrs mūsu satiktais cilvēks nes līdzi unikālu pieredzi, kas tā vai citādi jūsu dzīvē ienāks. Daži no tiem var atnest jums vērtīgu mācību, citi atklās jūsos kaut ko īpašu, tikai daži var padarīt jūs laimīgus tikai ar savu klātbūtni vien.

Tāpēc uztveriet visas jūsu attiecības kā noteiktu iespēju pašrealizēties, iespēju kļūt gudrākiem un pieredzējušākiem, nekā bijāt vakar, vai arī vienkārši realizēt pašiem savas vēlmes.

  1. Attiecies pret cilvēkiem tā, kā vēlies, lai cilvēki attiektos pret tevi

Daži cilvēki kā likums tik ļoti koncentrējas uz savām vēlmēm, ka aizmirst par apkārtējiem, kuri arī var gaidīt kaut ko sev. Ja jūs vienmēr žēlosieties, kliegsiet un apvainosiet savu partneri visā tajā, ko viņš nav spējis jums dot, tad nevajag gaidīt ikdienas atzīšanos mīlestībā un spilgti izteiktas, maigas jūtas. Tuvinieki arī ir cilvēki. Viņiem arī ir vajadzīga mīlestība un uzmanība, tāpat kā jums.

  1. Nelieciet sev kādu paturēt savā dzīvē

Dažreiz notiek tā, ka patiesība skatās jums tieši sejā, bet jūs vienkārši nevarat, vai arī nevēlaties to pieņemt. Jūsu attiecības jau sen ir mirušas. Jūsu partneris neatbild ar tādu pašu atdevi, kā agrāk. Tā ir spilgta pazīme tam, ka jums joprojām tuvais cilvēks vēlas aiziet. Un tikai jūsu uzstājība un nevēlēšanās viņu palaist, notur viņu jums blakus. Jūs turpināt cerēt un lūgties, lai viss kļūtu tāpat, kā agrāk. Jūs ignorējat visas brīdinājuma zīmes. Bet, cik ilgi tas turpināsies?

Ja kāds nevēlas būt ar jums kopā, nekas no tā, ko jūs runājat vai darāt, neliks viņam palikt jums blakus ilgi. Pietiek prasīt un cerēt. Pietiek lūgties viņu palikt. Tas tikai sarežģī dzīvi jums abiem. Ir laiks situāciju atlaist, un turpināt dzīvot tālāk.

  1. Cilvēki mainās, un jūs viņus par to nevarat vainot

Cilvēku sajūtas, domas un pat pati personība ar laiku mainās. Tas ir dabiski un tas tā notiek ar katru no mums. Mēdz būt tā, ka šīs izmaiņas tik ļoti spēcīgi izmaina raksturu, ka jūs vairs partnerī nesaskatāt savu tuvo cilvēku. Tas var notikt arī ar jums pašu. Intereses vairs nav tādas, gaumes ir dažādas un pat attieksme pret sīkumiem ir mainījusies. Joki jau vairs neliekas smieklīgi. Un jūs varat turpināt dzīvot pagātnē, mierinot sevi ar patīkamajiem brīžiem, kādi kādreiz bijuši. Bet sirds dziļumos kļūst skaidrs, ka tas vairs nav tas, un ka krāsas ir izbalējušas.

Tādā situācijā jums nevajag nevienu vainot. Vienkārši ir jāsaprot, ka tagad viss ir mainījies, un ka jūsu ceļi šķiras.

  1. Attiecības prasa lielus upurus

Nekas pasaulē nav ideāls, tai skaitā arī jūsu attiecības. Dažreiz jums vajag meklēt kompromisu. Iemācieties citu vajadzības turēt augstāk par savējām. Protams, tas aizņems daudz laika, bet tieši tāda pieeja dāvās jums ilgas un neaizmirstamas emocijas. Vajag tiekties pēc pilnības.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru