Jūs zinājāt, ka apģērbs, kurā pa nakti guļat, spēj daudz ko pateikt par jūsu personību?

Miegam mūsu dzīvē tiek piešķirta ļoti liela nozīme. Tas ļauj gan ķermenim, gan smadzenēm atpūsties, lai mēs spētu jaunu dienu sastapt enerģijas pilni.

Daudziem no mums ir savi paradumi un noteikti vakara rituāli vai procedūras. Katrs no tiem nosaka mūsu raksturu un individualitāti.

Kādā apģērbā jums visērtāk ir doties gulēt? Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet, kā jūsu izvēle spēj noteikt jūsu rakstura iezīmes.

Ko jums patīk vilkt mugurā, dodoties gulēt?

Tad nu lūk, ko tas nozīmē…

  • Pidžama – jūs esat jūtīgs un sirsnīgs cilvēks. Jūs pārlieku daudz mīlat citus cilvēkus un mēdzat arī pārlieku uzticēties citiem. No pārējiem jūs atšķir spēja just līdzi. Diemžēl reizēm šāds atbalsts ir vajadzīgs jums pašiem, bet reti kurš to pamana.
  • Naktskrekls – jums piemīt jutekliskums, sievišķība un jūs mēdzat būt ļoti vērīgas. Visbiežāk cenšaties uzticēties citiem. Cilvēki domā, ka jūs esat kā maigs ziediņš, par kuru visu laiku ir jārūpējas. Iespējams, ka pašas joprojām nemaz nezināt, ka jums piemīt milzīgs iekšējais spēks.
  • T-krekls un šorti – jūsu patiesums un dvēseles tīrība neļauj jums saprast un aptvert, kādā un kādēļ ir cilvēki, kas manipulē ar citiem. Neskatoties uz to, jūs cienāt neatkarību un savu personīgo robežu. Ir daudzi, kas ar to varētu nepiekrist, taču jums prioritāte ir personīgais komforts.
  • Apakšveļa – gulēšana apakšveļā par jums var pastāstīt, ka esat līdzsvarots un emocionāli stabils cilvēks. Jūs nekritīsiet panikā pat tad, ja apkārtējā pasaule juks un bruks. Ar jums var justies ļoti mierīgi, jo jūs parasti zināt, kā rīkoties un ko katrā situācijā darīt. Taču dzīvē ir iekārtots tā, ka grūtās situācijas jums diez vai kāds atradīsies blakus.
  • Pa pliko – šāda gulēšana naktīs par cilvēku spēj pastāstīt to, ka viņam ir augsts pašvērtējums un viņi vienmēr ir gatavi jaunām izjūtām un piedzīvojumiem. Par jūsu drosmi un rīcības spējām apkārtējie var tikai pabrīnīties. Jūs izrādāt iespaidu, ka esat cilvēks, kas ne no kā nebaidās. Īstenībā jau bailes ir ikvienam cilvēkam, taču jūs protat savējās lieliski nomaskēt.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru