Sieva pamodās pulksten 3:30 no rīta. Kad vīrs ieraudzīja, kas notiek, tad iekliedzās tā, ka uzcēla kājās visu māju

Neaizmirstams prieks ienāk katrā ģimenē, kad viņu dzīvē parādās mazais bērniņš. Un ģimene, par kuru mēs jums tūlīt pastāstīsim, arī nav izņēmums. Grūtniece sajuta, ka jebkurā brīdī var sākties dzemdības.

Viss nepieciešamais jau pirms nedēļas bija salikt somā un nolikts pie durvīm. Bet, tikko sākās pats atbildīgais brīdis, kaut kas nebija tā, kā vajag. Pulksten 3:30 viss sākās. Laulātais pāris saprata, ka viņiem vairs nepietiek laika, lai tiktu līdz slimnīcai, un pati svarīgākā misija nu gulstas uz ģimenes pleciem.

Blakus atradās arī topošā bērniņa vecmāmiņa, kura izsauca ātro palīdzību, un visu laiku sarunājās ar mediķiem pa telefonu, saņemot noderīgus padomus. Martins vienā brīdī pārvērtās no fotogrāfa par vecmāti. Turklāt vīrietis pat aizmirsta, ka bija ieslēdzis kameru. Viņi ar Holiju grasījās detalizēti iemūžināt visu meitiņas pasaulē nākšanas procesu.

Bet kadri ar izbraukšanu no mājas pēkšņi pārvērtās par pašu dzemdību filmēšanu. Noteiktā brīdī Martins skaļi iekliedzās: “Ak, mans Dievs!” Tas notika tajā brīdī, kad pasaulē nāca viņa meitiņa. Holija piedzemdēja veselīgu meitiņu. Drīz vien ieradās mediķi, un palīdzēja vecākiem ar visām pēcdzemdību niansēm. Visa ģimene ir kā septītajās debesīs no laimes!

Avots: vmirechudes.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru