Viņa izšķīrās no vienaudža un 27 gadu vecumā apprecējās ar 89 gadus vecu miljardieri. Kāds bija laulāto liktenis

Viņu laulība kļuva par pasaules sensāciju un jaunajai sievai pavēra ceļu uz kino pasauli.

Mīļo mīļotāju fotogrāfijas mediju un lasītāju vidū izraisīja veselu sajūsmas gammu – no apbrīnas līdz riebumam. Bet šī raksta varoņus nemaz neuztrauca svešinieku reakcija – viņiem bija ērti kopā. Tas ir stāsts par aktrisi un modeli Annu Nikolu Smitu un viņas 89 gadus veco vīru miljardieri Džeimsu Hovardu Māršalu II.

LASI VĒL: Šo 3 zīmju pārstāvjiem/ēm drīzumā gaidāms liels veiksmes vilnis

Šī pasaka par “Pelnrušķīti” un vecāka gadagājuma princi sākās ne uzreiz. Pirms tikšanās ar viņu blondo skaistuli sauca  Vikija Lina Hogana.

Viņa bija vientuļās mātes meita. Mamma uzņēmās jebkuru darbu, lai apgādātu savu vienīgo bērnu.

Pati Vikijai nemācījās labi un labprātāk pavadīja laiku dīkā. Pārskatot modes žurnālus, viņa sapņoja būt līdzīga Merilinai Monro un darboties glancētos žurnālos.

17 gadu vecumā viņa ieguva darbu ceļmalas kafejnīcā un sāka satikties ar jaunu puisi Biliju, kurš strādāja par vienkāršu pavāru. Drīz viņi apprecējās un kļuva par dēla Daniela vecākiem. Bet attiecības ar vīru saasinājās, un Vikija viņu pameta. Viņa neplānoja bērnu audzināt un nodeva viņu savas mātes aprūpē.

Tikmēr skaistule nolēma nopelnīt iztiku, dejojot naktsklubā.

Tieši tur viņu pamanīja 86 gadus vecais miljardieris, kurš atradās ratiņkrēslā.

Viņš pasauca svešinieci pie sveis un teica, ka viņš viņu ņem “zem spārna”, un turpmāk viņai vairs nevajadzēs “griezties ap stabu”.

Jau pirms kāzām Vikija manāmi mainījās: viņa palielināja krūtis un lūpas, izlaboja jostasvietu. Un 27 gadu vecumā viņa beidzot oficiāli izšķīrās no vīra un apprecējās ar gados vecāku naftas magnātu.

Pēc modeles domām, viņu ģimenes dzīvei drīzāk bija draudzīgs raksturs: Džeimsu glaimoja saziņa ar jaunu un spēka pilnu skaistuma iemiesojumu, viņai patika arī ērta dzīve un pārliecība par nākotni.

Miljardiera sieva beidzot nolēma piepildīt savu veco sapni un kļuva par zvaigzni žurnālā Playboy. Lai to izdarītu, viņai bija jāmaina vārds uz ko skanīgāku – Anna Nikola Smita. Ar vīra palīdzību uz žurnāla vāka nonāca viņas fotoattēls.

LASI VĒL: Skolotājas stāsts: “Man ir 23 gadi. Manam vecākajam skolēnam ir 16. Es no viņa baidos. Es baidos no viņiem visiem”

Par 14 laulības mēnešiem viņa no vīra saņēma daudzas dārgas dāvanas – kopā 6 miljonus ASV dolāru. Bet viņas vīrs aizgāja mūžībā, un viņam tā arī nebija laika viņu pieminēt testamentā.

Tad Annu Nikolu ierāva notikumu virpulī: viņa sāka tiesas procesu ar savu padēlu, viņu uzaicināja filmēties Holivudas filmas un vēlāk viņa kļuva par savas dzīves raidījuma producenti. Tomēr viņa tā arī nepārņēma lolotos miljardus no mantojuma. Tiesvedības ilga gadiem.

Uz modeli krita arī citas  nepatikšanas: citi tiesvedības darbi, bankrots, narkotiku un alkohola pārmērīga lietošana, sabojāta veselība …

2000. gadu vidū Anna dzemdēja fotogrāfa Lerija Birkheda meitu Denilīnu, bet drīz pēc tam  apprecējās ar advokātu Hvardu Sternu. Viņas vecākais dēls ieradās satikt savu mazo māsu, bet pēc dažām dienām viņa dzīve aprāvās. Un pēc 5 mēnešiem nomira arī pati Anna…

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru