Neizdzerta kafija, netīri trauki un zeķes zem gultas? Psihologi to izskaidro tā… Bardaka mīļiem šis raksts noteikti patiks

Lielākā daļa no mums par jebkādu nekārtību savā mājā ir neapmierināti. Mēs domājam, ka, ja viss būs kārtīgi sakārtots un salikts savās vietās, dzīve kļūs daudz labāka. Patiesībā šāds viedoklis ir kļūdains, kaut arī šeit ir loģika.

Nav vērts viennozīmīgi nosodīt cilvēku par to, ka viņš, piemēram, neklāj savu gultu no rītiem vai arī nemazgā traukus pēc ēšanas. Vismaz viens tāds grēciņš ir katram no mums. Vēl vairāk, veicot pētījumus, zinātnieki bija spējuši pierādīt: pārmērīga ieciklēšanās uz tīrību un kārtību – nervu sabrukuma pazīme, bet sīku sliktu īpašību esamība liecina par cilvēka personības daudzveidību.

Uz galda atstāta neizdzerta kafijas tase

Ja cilvēks sistemātiski pēc sevis atstāj uz galda tasi neizdzertas kafijas, visticamāk, viņā slēpjas diktators. Viņam viss ir jākontrolē, viņam vienmēr ir galvenais rīcības plāns, bet neveiksmes gadījumā ir arī rezerves plāns. Tāds cilvēks ir ambiciozs, prasīgs, nepacietīgs, viņš savā dzīvē ir spējīgs sasniegt nopietnus rezultātus. Bet, neraugoties uz to, viņš aiz sevis netīru kafijas tasi nemazgās, jo kategoriski nepiekrīt, ka tas ir viņa pienākums.

Netīrie trauki

Netīro trauku kaudze izlietnē liecina par cilvēka patmīlību, sak, noskalot ēdienu no šķīvja, nerunājot par to ka pēc citiem, bet pat pēc sevis – tas nav karaļa cienīgs darbs. Šādām personībām parasti ir daudz draugu, tie ir ļoti sabiedriski, bet viņiem ir viena kopīga nelaime – par nākotni viņi domā reti, bieži iekuļas lielos parādos.

Nesaklāta gulta

Šeit arī ir pieskaitāmi pa dzīvojamo telpu izmētāti apģērba gabali. Šāda uzvedība var vienkārši liecināt par cilvēka pārmērīgu aizņemtību. Viņam ir daudz ērtāk apsēsties gultā, noņemt no sevis garderobes priekšmetus, pēc tam vienkārši nomest tos uz grīdas, bet no rīta piecelties un skriet. Šeit ir liela varbūtība, ka tāds cilvēks ir vientuļš, citādi viņam par šādu nekārtību būtu kauns no citiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru