“Mammu, neuztraucies”, zēns nomira slimnīcā pēc lēkšanas pa dīvānu

 

Izmeklēšanas komiteja sāka krimināllietu par astoņus gadus veca zēna nāvi Sevastopoles slimnīcā. Bērna māte Svetlana ir pārliecināta, ka pie tā vainīgi ārstniecības iestādes darbinieki.

Viss sākās ar to, ka Antons neveiksmīgi palēkāja pa dīvānu – viņš nokrita un smagi sasita galvu. Bērnam palika slikti, viņš kliedza no galvassāpēm. Desmit gadus vecais brālis piezvanīja mātei. Sieviete izsauca ātro palīdzību.

LASI VĒL: 10 gadus vecas meitenītes nāve visos radīja šoku. Ārsti nepievērsa uzmanību viņas herpei

Ieradušies ārsti pārbaudīja zēnu un teica, ka viņi viņa stāvoklī neredz neko briesmīgu. Trieciens Antonam neradīja acīmredzamus ārējus ievainojumus, virs viņa auss bija neliels skrāpējums. Katram gadījumam ātrās palīdzības brigāde piedāvāja cietušo nogādāt slimnīcā. Bērns tika nogādāts Sevastopoles slimnīcā Nr.5, Mātes un bērna veselības centrā. Zēnam tika veikts rentgens un viņam noteica diagnozi – smadzeņu satricinājums. Nepilngadīgais zēns nepārstāja sūdzēties par stiprām galvassāpēm, taču ārsti pārliecināja Svetlanu, ka šāds dēla stāvoklis ir normāla parādība. Zēnu ievietoja traumataloģijas nodaļā, atvadoties no mātes, viņš teica pēdējos vārdus: “Mammu, neuztraucies.”

Pēc sievietes teiktā, viņa ieradusies slimnīcā agri no rīta un iegājusi dēla palātā. Tumšajā telpā nebija neviena darbinieka. Māte sāka modināt bērnu, bet viņš gulēja ar seju spilvenā. Tajā brīdī sieviete saprata, ka noticis kas neatgriezenisks.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Jūs idioti, vismaz kādreiz, pārlasat to stulbumu, ko pārpublicējat…

    “Sieviete viņu iznesa koridorā un sāka saukt pēc palīdzības, ziņo “Комсомольская правда”.

    Ārsti atskrēja uz skaļajiem kliedzieniem, izraidīja māti no palātas”

  • […] LASI VĒL: “Mammu, neuztraucies”, zēns nomira slimnīcā pēc lēkšanas pa dīvānu […]

Pievienot komentāru