Dzēriena recepte, kas palīdzēs dedzināt liekos kilogramus. Jūs būsiet pārsteigti!

Sievietēm, kuras vēlas ātri zaudēt svaru, ļoti traucē tauku uzkrāšanās organismā. Katras sievietes ļaunākais murgs ir kroku veidošanās, kas rodas uz vēdera, rokām, muguras un kājām.

LASI VĒL: Unikāls eliksīrs, kas ar kefīra un garšvielu palīdzību palīdzēs dedzināt liekos taukus

Taukus no kājām un vēdera ir īpaši grūti likvidēt, taču tas ir izdarāms. Dažas pareizās metodes palīdzēs jums to izdarīt ātri un bez piepūles. Vēlamies jums piedāvāt recepti, kas palīdzēs ļoti ātri sadedzināt taukus. Šis tauku dedzināšanas līdzeklis palīdzēs sasniegt neticamus rezultātus.

Naktī mūsu ķermenim ir tendence dedzināt taukus, kas uzkrāti dienas laikā. Par laimi, mēs varam paātrināt šo procesu ar ļoti vienkāršu paņēmienu. Šī ir metode, kas uzlabo gremošanas sistēmu un paātrina vielmaiņu miega laikā.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 kanēļa standziņa

1 ēdamkarote etiķa

1 buntīte pētersīļu

1 citrons

1 ēdamkarote medus vai ingvera pulvera

puslitrs ūdens

Sagatavošana un lietošana:

Tas neaizņems daudz laika, jo gatavošana ir ļoti vienkārša. Vispirms ielejiet katlā ūdeni un vāriet to. Kad sasniegsiet vārīšanās temperatūru, pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Ļaujiet dzērienam kādu laiku pavārīties, pēc tam ļaujiet tam atdzist.

LASI VĒL: Kokteilis ”Čia freska” –  ideāls dzēriens tauku dedzināšanai vēdera apvidū

Beigās izkāš dzērienu un ielej to traukā ar vāku. Katru vakaru pirms gulēšanas lietojiet šo dzērienu. Guļot, jūsu organisms dedzinās liekos kilogramus un taukus, jums nemanot!

Avots: makataka.su

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru